Frame Generation 6X Mükemmel Çalışıyor!

Gecikme native kadar olmadıkça manasi yok 2x de dahi hissedilir bir gecikme var biraz daha oturmasi için gecikmenin de düşmesi lazım
x2 şuanda akıyo bence x3 den sonrası evet gamepad ile oynayınca his edilmiyor ama

Gecikme native kadar olmadıkça manasi yok 2x de dahi hissedilir bir gecikme var biraz daha oturmasi için gecikmenin de düşmesi lazım
70 fps te hissedilen gecikme ile aynı his olarak. 270 fpsin akıcılıgını alıyorsun ekstra. Fps oyunu değil bunlar hikayeli oyun kimsenin umrunda değil gecikme

hocam 6x demek daha fazla fps demek değilmi zaten? neden frame katı sayısı arttıkça fps düşüyorda bu yüzden dlss i kaliteden dengeli veya performansa çekiyorsun? saçma değilmi
Baz fps düşüyor, Frame gen baz fps ne kadar yüksekse o kadar iyi çalışıyor, mesela 2X de 50 fps alıyorsan 6X de 30 lara kadar düşüyor baz fps buda gecikmeye neden oluyor. Baz fps arttırmak için DLSS düşürmek bunu çözüyor yoksa 6X de tatmin etmez çoğu kişiyi.

Frame Gen 2x= DLSS Kalite
Frame Gen 4x= DLSS Dengeli
Frame Gen 6x= DLSS Performans

Bunlar benim deneyimlerim hocam kullanıp kullanmamak sizin tercihiniz tabii ki.

keşke benim 6700xt de de çalışsa :D

Gel de millete anlat. FG ı geçtim adamlar DLSS e bile laf ediyor öyle cahil tipler var ortalıkta.

DLSS 4.5 şuan bazı oyunlarda native den daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. FG 2X ise online oyunlarda bile açılabilecek kadar iyi, gecikme hissedilmiyor ama dediğim gibi gel de bunu hayatında hiç 4000-5000 serisi kullanmamış adamlara anlat.

Adamda RX7000 serisi var adam ''saf kas gücü kamkaaa dlss fg boş iş'' diyor :kekw:

Gel de millete anlat. FG ı geçtim adamlar DLSS e bile laf ediyor öyle cahil tipler var ortalıkta.

DLSS 4.5 şuan bazı oyunlarda native den daha iyi görüntü kalitesi sunuyor. FG 2X ise online oyunlarda bile açılabilecek kadar iyi, gecikme hissedilmiyor ama dediğim gibi gel de bunu hayatında hiç 4000-5000 serisi kullanmamış adamlara anlat.

Adamda RX7000 serisi var adam ''saf kas gücü kamkaaa dlss fg boş iş'' diyor :kekw:
ragebaiti azaltalım mı

Oyun içi görüntüleri görünce gözlerim kamaştı 5080 çekesim gelmedi değil

5070 le her oyunda ultra ayarlarda ray tracingli 120 fps üstü takılıyorum mis gibi daha ne olsun şu teknolojide insanların beğenmemesi fazla haterlık

Geri