Laptop Değiştirmek mi, Masaüstü Sistem mi?

ozanyeat

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
50.000
Eveeet geldik zurnanın öttüğü yere
Genel olarak çok hızlı anlatıyorum olaylarin gelişme surecini
Laptop yenileyecektim şuan ki kullandığım cok eskidi ve yıprandı
Bende dedim ki bari param varken monitör alayım büyük ekran güzel olur sonra laptop'ı taksitle falan hallederim,
Monitör almışkende klavye mouse alayım içim rahat olsun dedim aldım,
Birde yeni masa mouse pad falan aldım
Laptop ısınırsa diye birde kaliteli bir laptop soğutucu aldım
Kısaca laptop dışında herşeyi aldım ve
şuan fiyatlara bakinca 50kya 5050 8gb yada 4050 laptop alacağıma hazır sistem kasa daha mantıklı gelmeye başladı nasıl olsa sistem aldığımda direkt kullanabilir durumdayım .
Sizce şu durumda kasa mı mantıklı olur yoksa yine de laptop almalı mıyım?
kasa sabit kalacak hicbiryere götüremeyeceğim ileride lazım olursa sorun olur mu diye düşünüyorum ama sanki kasa alıp ileriye dönük bir yatırım yapmak daha mantikli gibi ayrica güç farkı da göz ardı edilir gibi değil.

Bende dedim ki bari param varken monitör alayım büyük ekran güzel olur sonra laptop'ı taksitle falan hallederim,
şuan fiyatlara bakinca 50kya 5050 8gb yada 4050 laptop alacağıma hazır sistem kasa daha mantıklı gelmeye başladı nasıl olsa sistem aldığımda direkt kullanabilir durumdayım .
kasa sabit kalacak hicbiryere götüremeyeceğim ileride lazım olursa sorun olur mu diye düşünüyorum ama sanki kasa alıp ileriye dönük bir yatırım yapmak daha mantikli gibi ayrica güç farkı da göz ardı edilir gibi değil.
tabii ki masaüstü hocam laptopun fan gürültüsünden kafa mı kalır adamda. 7500F-9060XT 16 GB Veya 7500F-5060Ti 16 GB lı bir sistem çözüyosun 2k Ultra bile oyun oynatıyor bu giriş seviyesi kartlar.

masaüstü tabii ki laptop her alışımda pişman etti

Hocam laptop ile kasa arasındaki güç farkı inanılmaz yüksek kesinlikle kasa tavsiye ederim.

Sürekli evden uzağa gitme veya taşınma ve benzeri durumlarda kalmıyorsanız kesinlikle masaüstü.

O zaman herkese yorumları icin teşekkür ederim.
Herkesin fikri'de aynı olduğuna göre, düşünmeye gerek yok masaüstü alıyorum.

Şimdi tavsiye sistem istemek durumundayim çünkü çok fazla piyasanin içerisinde değilim
Yeni bir konu açabilirim veya direkt olarak buradan varsa tavsiyelerinizi degerlendirmek isterim.

Taşınabilirlik ihtiyacınız yoksa kesinlikle masaüstü daha iyi.

O zaman herkese yorumları icin teşekkür ederim.
Herkesin fikri'de aynı olduğuna göre, düşünmeye gerek yok masaüstü alıyorum.

Şimdi tavsiye sistem istemek durumundayim çünkü çok fazla piyasanin içerisinde değilim
Yeni bir konu açabilirim veya direkt olarak buradan varsa tavsiyelerinizi degerlendirmek isterim.
Yeni konu açın bence hocam daha fazla kişinin görmesi için, akıl akıldan üstündür.

Muhtemelen en çok rx 9060 xt ve R7 7500f önerisi alacaksınız, mümkün olduğunca 5060 veya 5060ti almayın bütçeyi az daha yükseltip 5070 li opsiyonlara çıkmanız çok daha iyi olacaktır kesinlikle nvidia istiyorsanız.

Yeni konu açın bence hocam daha fazla kişinin görmesi için, akıl akıldan üstündür.

Muhtemelen en çok rx 9060 xt ve R7 7500f önerisi alacaksınız, mümkün olduğunca 5060 veya 5060ti almayın bütçeyi az daha yükseltip 5070 li opsiyonlara çıkmanız çok daha iyi olacaktır kesinlikle nvidia istiyorsanız.
Sağolun hocam yeni konu açıyorum.

Masaüstü performans bakımından 5-10x daha iyi leptoptan .
Şunu kararlaştır , sürekli biryerlere gidiyorsan ve lazımsa leptop ama evde kullanacaksan kasa al geç

Geri