İphone 17 fiyatını hak ediyor mu

17 düşünüyorum. Bir anda peşin vermek fazla olacağından vadeli olarak ödeyeceğim. Bazı kişiler kamera da bulanıklık veya odaklama problemi, sesli konuşma da bir de 1 gün çıkartamadığı gibi sorunlar olduğunu söylediler.
İş gereği 10 saate yaklaşıyorum whatsapp, mail, ve geri kalan da sosyal medya oyun oynamam kamerası da iyi olduğu için kafam yatkın şuan.
Kısaca 17 alıp fiyatını hak etmiyorsa hiç girmeyeyim direkt 16 alayım diyorum. Az bir para değil sonuçta.
Batarya 1 günü rahatlıkla çıkarıyor. Dışarda olduğum zamanlarda 8 saat civarı açık ekran süresi alıyorum.

Androidden farklı bir şey kullanmak istedim hocam + kamerası da hoşuma gitti başka daha iyi markalar vardır elbet ama iphone arasında diye şuan alacağıma karar veriyorum tavsiyeniz için sağ olun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kılıf ekran koruyucu gibi nereden aldınız kamera lens koruyucu falan gerekir mi?
Kamera içinse almayın hocam. Eğer iphonedan başka seçenek yok bu fiyata iyi olsun derseniz 17 olabilir. Ya da alt serilerden gelen pro /pro max falan.

aralarında en mantıklısı bence ip 17, ama fiyat konusunda bir şey diyemeyeceğim çünkü 40-50binden yukarı bi telefon alacaksam gider iphone 17 alır geçerim diye düşünüyorum aşağı ise android

17 düşünüyorum. Bir anda peşin vermek fazla olacağından vadeli olarak ödeyeceğim. Bazı kişiler kamera da bulanıklık veya odaklama problemi, sesli konuşma da bir de 1 gün çıkartamadığı gibi sorunlar olduğunu söylediler.
İş gereği 10 saate yaklaşıyorum whatsapp, mail, ve geri kalan da sosyal medya oyun oynamam kamerası da iyi olduğu için kafam yatkın şuan.
Kısaca 17 alıp fiyatını hak etmiyorsa hiç girmeyeyim direkt 16 alayım diyorum. Az bir para değil sonuçta.
iPhonelar paralarını hakediyormu tabii ki hayır. Ama bana sorsalar içlerinde parasını en hakeden hangisi diye düz iphone 17 derdim. Düz 16 alacağına 16 Pro tarzı bişey baksan daha iyi olur 60 hz ekran cidden çekilmiyor artık.

Yurt dışında S25 ile aynı fiyatta satılıyor fakat iphone vergisi diye bir şey var :) Ben s25 kullanıyorum düz çoook memnunum.

iPhone 7 den geçtim bu arada (7 yıl kullandım)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,919
Üyeler
192,830
Son üye
XziiTriOzz
Geri