Yardım Bu laptop alınır mı?

Yani hangisini tercih etmeliyim hocam?
hocam düşük bütçede lenovolar candır medion yeni bir marka sanırsam pek bilgim yok ama oled panel denmiş siz attığınızı tercih edebilirsiniz

Yani hangisini tercih etmeliyim hocam?
Hangi seviyede kullanıyorsunuz programları biraz o önemli. Profesyonel takılıyorsanız OLEDin renk doğruluğu işinize yarar ama amatörce takılıyorsanız daha ucuz bir ürün de işinizi görebilir. Ama bana soracak olursanız en ucuz macbook en güzel windowstan daha çok memnun eder sizi.

Hangi seviyede kullanıyorsunuz programları biraz o önemli. Profesyonel takılıyorsanız OLEDin renk doğruluğu işinize yarar ama amatörce takılıyorsanız daha ucuz bir ürün de işinizi görebilir. Ama bana soracak olursanız en ucuz macbook en güzel windowstan daha çok memnun eder sizi.

macbook hiç kullanmadım hayatımda. öneriniz var mı?

macbook hiç kullanmadım hayatımda. öneriniz var mı?
Hocam bu model yeni çıktı bütçenizi biraz aşıyor farkındayım ama emin olun sizi 10 sene götürür bu macbooklar öyle cihazlar. https://www.pt.com.tr/macbook-neo-13-inc-a18-pro-6cpu-5gpu-8gb-256gb-gumus-mhfa4tu-a SSD az gelirse 4 bin TL farkla 512 yapabiliyorsunuz bilginiz olsun renk seçenekleride güzel. Bütçeniz yeterse değerlendirebilirsiniz %100 memnun kalacağınızdan eminim. Tüm gün şarja takılı gezmezsiniz. Gece yatarken şarja takın sabah çıkarın tüm gün kullanabiliyorsunuz.

Windows tabanlı düşünürseniz bütçeyi arttırmaya çalışıp en kötü ekran kartlı bir laptop almanızı öneririm. Ekran kartı olmadığında yapacağınız video editlerin render süresi de bir hayli artacaktır. Aklınızda uzun videolar değilde kısa videolar varsa tercih edilebilir. Unutmamak lazım ki Windows ve Apple tabanlı işletim sistemleri tamamen sizin ekosistem ve kullanımınıza göre tercih edilmelidir. Windows tabanlı sistemlerde ekran kartı en önemli detay olacaktır. İşlem hızı olarak Intel tek başına iyi bir performans gösteremiyor en azından giriş seviyesi işlemcileri kesinlikle destek istiyor. Oled panel için tercih edeceksenizde üretici firması önemlidir ama genelde Samsung ve LG tarafında panel üretimi oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,875
Üyeler
191,180
Son üye
nuriozkan
Geri