Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,657
Light diyince aklımıza gelen tek şey light selamidir tşk.Light babadır bizim için, hem de litresi 50 tl![]()
Light diyince aklımıza gelen tek şey light selamidir tşk.Light babadır bizim için, hem de litresi 50 tl![]()
Aslında konuyu açarken o kelimeyi arıyordum neydi ulan bu diyordum bende en kestirmeden mudavim yazdım geçtim.Müdavim denmiyo ona kanka tiryaki deniyor
Suanda bende öyle düşünüyorum asidin yoğunluğu daha fazla kola turkada. Kola içtiğini hissettiriyor. Diğer kolalarin maliyetden dolayı içerikte değişiklik yapmalarından kaynaklanıyor olabilir bu fark.Cola Turkayı Pepsi ve coca cola dan daha çok seviyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İçinizde deneyen var mı bilmiyorum ama tadı benim baya hoşuma gidiyor
Şekersiz (yapay şekerli) içeceklerin hiçbirini sevmiyorum. Tadı garip geliyor ve maliyeti az diye birçok içeceğe yapıyorlar bu şekersiz işini tadından anlıyorum hemen zaten besin değerlerinde de yazıyor. Mesela garip aromalı bir fanta falan çıktıysan büyük ihtimalle şekersizdir. Geçen indirimde ice tea aldım 1L parasına 2L indirimde varmış diyerek de adamlar onu da şekersiz yapmış artık alacağımız her içeceği besin değerlerine bakarak alacağız sanırımTonlarca kola içmisimdir şimdiye kadar. Coca Cola zero sugar diye şekersiz bir versiyon var bu diğer kolalardan daha şekerli gibi tat veriyor tadı zaten iğrenç ama şeker yerine başka bir madde koymuşlar belli ki. Bu zero sugar'ı içen beğenen var mı ya dünyanın en kötü içeceği.