alınmaz gg de ucuza gelir ama taksit olmaz. Bu parayı buna çıkabildiğine göre çok sıkışık bütçede değilsin diye düşünüyorum, yatırımı 9800x3d yap 21 lere değerPTT Avm de kupon ile 15300 e düşüyor bilgisayarın tüm parçalarını toplamam en az 5-6 ay daha sürecek sizce işlemciyi bu fiyattan alayım mı? Yoksa gaming gecesinde falan daha ucuza denk gelir mi?
Arada çok fark var hocam zaten 2K da oynayacağım 9800x3d işime yarar mı ki?alınmaz gg de ucuza gelir ama taksit olmaz. Bu parayı buna çıkabildiğine göre çok sıkışık bütçede değilsin diye düşünüyorum, yatırımı 9800x3d yap 21 lere değer
9800x3d ile 7800x3d arasında %5 lik bir performans farkı var o fiyat farkına değmez bence.alınmaz gg de ucuza gelir ama taksit olmaz. Bu parayı buna çıkabildiğine göre çok sıkışık bütçede değilsin diye düşünüyorum, yatırımı 9800x3d yap 21 lere değer
O zaman 9700x al 2k oynayacaksan? 2-3k daha kısarsın. Soğutma ve performans gözle görülür fark var mimariden dolayıArada çok fark var hocam zaten 2K da oynayacağım 9800x3d işime yarar mı ki?
Valla ben 2k çözünürlükte kullanıyorum öyle aman aman sıcaklıklar görmüyorum hocam sorun buysa eğerO zaman 9700x al 2k oynayacaksan? 2-3k daha kısarsın. Soğutma ve performans gözle görülür fark var mimariden dolayı
Yatırım yapıyosan 9800x3D alPTT Avm de kupon ile 15300 e düşüyor bilgisayarın tüm parçalarını toplamam en az 5-6 ay daha sürecek sizce işlemciyi bu fiyattan alayım mı? Yoksa gaming gecesinde falan daha ucuza denk gelir mi?
Hocam o mantıkla 7500F'te işini görüyorArada çok fark var hocam zaten 2K da oynayacağım 9800x3d işime yarar mı ki?
Yani aslında görüyor evetYatırım yapıyosan 9800x3D al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o mantıkla 7500F'te işini görüyor
Yatırım derken hocam?Yatırım yapıyosan 9800x3D al
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam o mantıkla 7500F'te işini görüyor