Paraf'lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan

5000 tl olarak. 1:1 yani. Ama biraz can çekişiyorsun puanları kullanırken, sadece halkbank pos cihazı olan iş yerlerinde kullanabiliyosun, e-ticaret olarak da sadece pazaramada geçiyor diye okumuştum
Geçtiğimiz aylarda 5 bin TL paraf puanı şokta harcadım birkaç seferde.

Ben çalışan olduğum için bordromu şubeye götürünce kredi kartı verdiler ama gelirinizi belgelemezseniz yüksek limit çıkması zor olur. Eğer mobilden başvurup kredi kartınız onaylanmazsa şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman onaylanır.
ben gelir vs göstermedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tek de çıkar mı ki gelir olarak ne gösterdin
hiçbişey

5 k limitim vardı 160 a çıkardılar

Ben çalışan olduğum için bordromu şubeye götürünce kredi kartı verdiler ama gelirinizi belgelemezseniz yüksek limit çıkması zor olur. Eğer mobilden başvurup kredi kartınız onaylanmazsa şubeye gidip gelirinizi belgeleyin, o zaman onaylanır.
Halkbank şube değil mi hocam

Öğrenci olup ilk başvuruda 20k üstü limit alabilen varsa aydınlatsın. Şubeye gidip ailemden aylık gelirimi göstersem olur mu sizce?

ben gelir vs göstermedim

hiçbişey

5 k limitim vardı 160 a çıkardılar
Ben başta mobilden başvurdum onaylamadılar, gittim şubeye gelirimi belgeleyince onayladılar. Sizinkinin limitini çıkardılarsa güzel hocam.
Halkbank şube değil mi hocam
Evet hocam, başta isterseniz mobilden deneyin. Olmazsa mecbur şubeye yönlendiriyorlar zaten.

hangi parafa başvuralım ?

Kart aidatı olmayan bir paraf var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,934
Üyeler
191,185
Son üye
Sskaid
Geri