Monitörüm bi anda arızalandı

Hocam monitör modelini chormeye yazınca çok fazla arkadaşın bu modelde kronik olarak panel arızası yaşadığını gördüm. Bir arkadaş başka bir forumda şu şekilde yazmış belki sizdede ilk olarak böyle görüntüler olmuş olabilir. Kısacası Aoc 24G2SPU/BK için kronik panel sorunundan çok fazla şikayetçi olan var.
Ekran görüntüsü 2026-04-03 231505.webp

illa menü tuşu vardır monitörün parlaklık vesaire ayarlamak için kullandığımız. Hdmi display port hiçbir şey bağlama sadece güç kablosu takılıyken tuşlarla menüye gir halen ekran böyleyse panel arızasıdır.
Aynı hocam displayı çıkardım sadece power takılıydı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam monitör modelini chormeye yazınca çok fazla arkadaşın bu modelde kronik olarak panel arızası yaşadığını gördüm. Bir arkadaş başka bir forumda şu şekilde yazmış belki sizdede ilk olarak böyle görüntüler olmuş olabilir. Kısacası Aoc 24G2SPU/BK için kronik panel sorunundan çok fazla şikayetçi olan var.
Alıntıyı görüntüle
Yani sorun monitörde gibi duruyor gerçi displayı çıkardıktan sonrada aynı olması herhalde netleştiriyor

Garantisi 3 yılmış itopyadan almıştım 2 yıl sanıyordum yarın direk arayıp garanti için sorucam

Merhaba arkadaşlar yazamadım birkaçgün konuyu özet geçiyorum tecproya ilettiler değişim sonucu çıktı bi ürün önerdiler ben değişim formu alıp bugün itopyaya gittim ordaki adam forumu maile atmamı istedi doğrulama yapamıyolarmış tecproya iletceklermiş bana önerdikleri ürün
24G4HA ben bu ürünü benim eski monitörümde olupta bu monitörümde olmayan özelliklerden dolayı değişim formu aldım şu konuda bilginiz lazım arkadaşlar eksiksiz muadil ürün tamamlamaları lazım değilmi bana bunda usp portu yok ve srgb oranı benimkine göre daha düşük benim kanunen muadil bir monitör talep etme hakkım yokmu?

Aynısını yaşamıştım asus monitörümde garantiye gönderdim panel değiştirdiler şuan kullaniyorum , benim de 3 yil garanti varmiş 2.yilin sonlarinda bozuldu

Aynısını yaşamıştım asus monitörümde garantiye gönderdim panel değiştirdiler şuan kullaniyorum , benim de 3 yil garanti varmiş 2.yilin sonlarinda bozuldu
Benimkini tamir edemediler teknik servis bayisen değişime uygundur diye değişim belgesi verdi ve dediğim monitörü önerdi ben adama dedim itopyadaki bana eksiksiz muadil vermeniz lazım diye adam bana genelde panel hz ve ms e bakılır dedi biraz salladı gibi geldi ama kanunu bilen varmı bu konuda tam olarak

Benimkini tamir edemediler teknik servis bayisen değişime uygundur diye değişim belgesi verdi ve dediğim monitörü önerdi ben adama dedim itopyadaki bana eksiksiz muadil vermeniz lazım diye adam bana genelde panel hz ve ms e bakılır dedi biraz salladı gibi geldi ama kanunu bilen varmı bu konuda tam olarak
Benim bildiğim bana eksiksiz muadil vermeleri lazım sonuçta usp port bi teknik özelliği ve önerilen monitörde yok

Benim bildiğim bana eksiksiz muadil vermeleri lazım sonuçta usp port bi teknik özelliği ve önerilen monitörde yok
Ya aynı modeli ya da daha iyi bir modeli vermeleri gerekiyor

Ya aynı modeli ya da daha iyi bir modeli vermeleri gerekiyor
Daha iyi hz olarak felan ama benim aldığım 1080pnin en dolu ve kaliteli modeliydi onların önerdiği yeni ama giriş seviye yani panel bile daha kaliteliydi benimki renk kalitesi olarak

Geri