Monitörüm bi anda arızalandı

Hocam monitör modelini chormeye yazınca çok fazla arkadaşın bu modelde kronik olarak panel arızası yaşadığını gördüm. Bir arkadaş başka bir forumda şu şekilde yazmış belki sizdede ilk olarak böyle görüntüler olmuş olabilir. Kısacası Aoc 24G2SPU/BK için kronik panel sorunundan çok fazla şikayetçi olan var.
Ekran görüntüsü 2026-04-03 231505.webp

illa menü tuşu vardır monitörün parlaklık vesaire ayarlamak için kullandığımız. Hdmi display port hiçbir şey bağlama sadece güç kablosu takılıyken tuşlarla menüye gir halen ekran böyleyse panel arızasıdır.
Aynı hocam displayı çıkardım sadece power takılıydı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam monitör modelini chormeye yazınca çok fazla arkadaşın bu modelde kronik olarak panel arızası yaşadığını gördüm. Bir arkadaş başka bir forumda şu şekilde yazmış belki sizdede ilk olarak böyle görüntüler olmuş olabilir. Kısacası Aoc 24G2SPU/BK için kronik panel sorunundan çok fazla şikayetçi olan var.
Alıntıyı görüntüle
Yani sorun monitörde gibi duruyor gerçi displayı çıkardıktan sonrada aynı olması herhalde netleştiriyor

Garantisi 3 yılmış itopyadan almıştım 2 yıl sanıyordum yarın direk arayıp garanti için sorucam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,108
Üyeler
190,860
Son üye
mami0722
Geri