ANtiQ08
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,848
Mevzu uzun gelmesi değil Psu nun üreticisini ilk defa duyuyorum ilk serileri Sanr üretiyordu markanın hangi segment ürününe denk geliyor veya genel test sonuçları ne diyor enermax aldığı pakette neleri kırptı veya yükseltti fan tipi nedir testler olmadan gelmeden zor bunlar enermax sağlam firma evet ama her ürünü marka sağlam diye kayıtsız şartsız övemeyiz 1st playerın tr deki tek psu A tier mesela biraz araştırırsan D tier psu bile var adamlarda o yüzden markaya değilde test sonuçlarına bakmak daha doğru bu model daha incelenmeli bu fiyata güzel 1000W model yok uzun uzun yazılmasınada gerek yok Spl den girerseniz psu karşılığında Daha fazla test lazım fabrika değerlerine göre A verdik yazdığını görürsün fandan kırpılmış A dan b+ a düşecek bir modeldir belki bilemeyiz test şart ve Psu yu üreten şirketin hangi segmentinden paket alınmış veya bu şirket ne kadar yetenekli bu konuda Enermax sadece marka basıyor.Hocam Umursama’yı neden duygusal olarak algılıyorsunuz ? Bence siz fazla duygusalsınız ve bana duygusal diyorsunuz
Yani ben mi yanlış biliyorum kelimeyi diye gittiğim yapay zekaya sordum sadece duygusal anlamsa mı kullanılabilir diye ve verdiği cevap
“Umursamak sadece duygusal bir durum değildir; mantıksal, sorumluluk gereği veya fiziksel bir dikkat biçimi olarak da karşımıza çıkar. Yani duygusal bir bağ kurmadan da bir şeyi "umursayabilirsin."
Yani neyse hocam uzatmanın anlamı yok orda demek istediğim verilere göre Data center gelirinin yanında gaming kısmı aşırı düşük kalıyor ve bu yüzden ana gücü data center,Aİ kısmına yönlendirmiş durumdalar ve bu yüzden sizi görmezden geliyorlar daha az emek harcıyorlar vs. (istatiksel olarak) yani umursamıyordan kastım buydu
Zaten fanatik falan değilim nerden çıkardınız anlamadım ama bende bir tüketici olarak kim daha iyi Ürün ve daha iyi fiyata sunuyorsa bana ona göre hareket ederim yani kendi çıkarlarıma göre bende zaten orda biz kendi çıkarlarımıza göre hareket ediyoruz ama onlarda kendi çıkarlarına göre hareket ediyorlar ve bunu değiştirecek veya düzeltecek güç,imkan yok elimizde dedim
Ayrıca çin TSMC’nin çip makinasını kopyaladı yakında Çinden Ucuz F/P Gpu’lar göreceğiz bakalım (muhtemelen destek kısmı kötü olur çinli firmanın ürünlerinde ama neyse)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İşte okusaydınız devamında ne demek istediğimi anlardınız ayrıca uzun geliyorsa Aİ atıp bana özetle diyebilirsiniz