size xxl
80+
- Reaksiyon skoru
- 192
Kısmen nasıl hocam adam farklı bir ürünü iade ederse seri numaraları uyuşmayacağı için dolandırıcılığa girer suç olur bu.Kısmen koruyor ama garanti değil.
Kısmen nasıl hocam adam farklı bir ürünü iade ederse seri numaraları uyuşmayacağı için dolandırıcılığa girer suç olur bu.Kısmen koruyor ama garanti değil.
Dostum adam ekran kartının PCB sini açıp vram çalıyor. Neyle kanıtlayacaksın onu. Arızalı aynı kartın vrm lerini lehimler sana yollar hiçbir işlem yapamazsın. Kısmen derken kısmen belli, segment ürünlerde bu dediğin yapılabilir. Profesyonel hırsızlar var. Adamlar elindeki üst segment arızalı PSU yu onarmak için aynı modelin sağlamını sipariş verip içindeki kapasitörleri söküp yerine patlakları takıp gönderiyor bunu engelleyemezsin...Kısmen nasıl hocam adam farklı bir ürünü iade ederse seri numaraları uyuşmayacağı için dolandırıcılığa girer suç olur
bende direkt test ettiriyorum sonradan eve götürüpte içine edip iade isteyen de oluyor sağda solda da olsa dene al diyorum önünde de anlatıyorum test ettirmek önemli beceriksiz adam takamıyor sonra bozup iade istiyor vs anlatıyorum bana kendi bozup yazmaya yüzü olmasın diyeSatarken ben mümkünse ibana ilk ücret ardından kargo yada eş dost akraba aynı şehirde varsa elden teslim yada alıcının kendisine direkt elden teslim şekilde satıyorum
adamlar o kadar çakallık düşünüyor onu mu yapamayacakKısmen nasıl hocam adam farklı bir ürünü iade ederse seri numaraları uyuşmayacağı için dolandırıcılığa girer suç olur bu.
Evet adamı engelledim dövünüp dursunpara hesabına geçti mi ?
Alınır ama satılmazPara güvende ama mal değil.
Saçmasapan bi sistem asla param güvende üzerinden ne mal alırım ne de satarım görür alırım/satarım elden teslim.
almam da gene problemli yollasa gene birsürü uğras dur. Kargoda kırılsa gene problem, işin içinden cıkmak zor :dAlınır ama satılmaz
Hocam engelleme yanlış hareketEvet adamı engelledim dövünüp dursun