Sistemin fanları bi anda sıçrayıp geri normal hızına geri dönüyor

enes1222

80+
Reaksiyon skoru
0
tarayıcıda gezerken bi uygulama açarken veya oyun oynarken bi anda fanların sesi fırlıyor ve 10 saniye içinde eski haline geri dönüyor işlemci ryzen 5 7600x cooler masterın sıvı soğutmasını kullanıyorum

tarayıcıda gezerken bi uygulama açarken veya oyun oynarken bi anda fanların sesi fırlıyor ve 10 saniye içinde eski haline geri dönüyor işlemci ryzen 5 7600x cooler masterın sıvı soğutmasını kullanıyorum
Biostan ayarlaman lazım hocam. En ufak yükte fan açmaya ayarlıysa öyle yapar. Biostan şu dereceye kadar fan açma tarzı ayarlar yapabiliyorsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu videoyu izle anlarsın yüksek ihtimal

Biostan ayarlaman lazım hocam. En ufak yükte fan açmaya ayarlıysa öyle yapar. Biostan şu dereceye kadar fan açma tarzı ayarlar yapabiliyorsun.
Bi video linki vesaire varsa gönderebilirmisin bide yapay zekaya sordum cooler master sıvı soğutmalarında genelde pompa ile işlemci kablolarını karıştırılabiliyor dedi

Şu videoyu izle anlarsın yüksek ihtimal
Heh sağol teşekkür ederim

biostar anakart kullanıyorum,biostan fan ayarı yapmama rağmen nadiren de olsa fanlar bi anda full yükte çalışıp eski haline dönüyor ve herhangi bir sıcaklık yüksekliği de yok bu arada.

Geri