❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

ben kullanıyorum bir kaç ay oldu 5500 gibi rakama aldım ben siyah rengini memnunum msi 4k monitörden geçtim gayet güzel ihtiyacı olan varsa kaçırmadan alsın

Yok kullanmıyorum ama daha önceden forumda alıp kullanan ve memnun olan arkadaşlar var. Kağıt üstünde özellikleride iyi. Aldığınızda korkunç bir ışık sızması veya ölü piksel yoksa işinizi fazlasıyla görür.
Onun riskine girip alıcam galiba indirimin bitmesine de az kalmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben kullanıyorum bir kaç ay oldu 5500 gibi rakama aldım ben siyah rengini memnunum msi 4k monitörden geçtim gayet güzel ihtiyacı olan varsa kaçırmadan alsın
Kanka renk kalitesi nasıl soluk vs mi yoksa canlı mı? Müsaitlik varsa resmini atar mısın monitörün renkli bir ekranda?

Kanka renk kalitesi nasıl soluk vs mi yoksa canlı mı? Müsaitlik varsa resmini atar mısın monitörün renkli bir ekranda?

https://prnt.sc/Xjf9zA1wTRkn

bence başarılı neyle karşılaştırdığında önemli ama :)

4k msi dan gecince çok kötü gelmedi oda baya 10 bit renkli güzel bir mönitördü

Alıyım gitsin zaten maks yapacağım film izlemek veya oyun oynamak olacak çokta düşünmeye gerek yok 32 inç konsol ile vs kullanana gider onu anlamış oldum siz siz olun 32 ye geçmeyin çok büyük geniş masa olmadıkça.
al geç knk 5k taksit yap geç

gamebooster 180 hz va monitörüm var ondan buna geçmeye değer mi?

Geri