❌İndirim Bitti! Asus Vivobook S14 Oled 39099TL 🔥

Tablet123

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,958
Çok iyi cihaz, aynısının ZenBook versiyonunu almıştım, gerçekten çok başarılı, performans ve batarya ömrü dengesi mükemmel ama aldığım modelde coil whine olduğu için değişim de yapılmadığı için cayma hakkımı kullanıp iade etmiştim, bu süreçte fiyatı arttığı için de tekrar alamamıştım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

45k gözüküyo
Web'e özel sepette %15 indirim 39.099 TL yazıyor

Ram hariç aynı cihaz sayılır (işlemciler yakın). Bunun indirimsiz fiyatına zam gelmiş o konu açıldığı zaman olduğu gibi indirimsiz 52 bin küsür olsa %20 indirimle sağlam ucuzlarmış da 60K ya zamlamışlar ham fiyatı 😀

Bunu sipariş ettim ben de öneririm lenovonun alt markasıymış.
erazer ve medionun markası diye biliyorum. 120hz güzel ama onunda işlemcisi zayıf ama fiyatına göre iyi. Onu alacam gibi.

Bunu sipariş ettim ben de öneririm lenovonun alt markasıymış.
Erazer Medionun oyun odaklı alt markası, Casper ve Excalibur gibi. Medion şirketi de Lenovoya ait öyle bir bağ var.

İşlemci kötü ama fiyatına göre mantıklı o laptop da.

allah için şuna 120hz ekran koysunlar yav alacam direk. Bendeki Lenovo Yoga Slim 7 Intel Core Ultra 5 125H 16GB 512GB
memnunum ama 60hz ekran diye iş yapamıyorum iyi.

bu arada https://www.vatanbilgisayar.com/len...a-5-125h-16gb-512gb-ssd-14inc-w11-152336.html bunu alın daha iyi ekran ve ses kısmında. İşlemci olarak pek farkları yok.
İşlemci olarak çok fark var. 125H nin 7nm olması, bile onu 4nm olan Ai 7 350 den birkaç adım geri götürüyor.

Ek olarak merak ettim bundan ne farkı var onun?

Erazer Medionun oyun odaklı alt markası, Casper ve Excalibur gibi. Medion şirketi de Lenovoya ait öyle bir bağ var.

İşlemci kötü ama fiyatına göre mantıklı o laptop da.

İşlemci olarak çok fark var. 125H nin 7nm olması, bile onu 4nm olan Ai 7 350 den birkaç adım geri götürüyor.

Ek olarak merak ettim bundan ne farkı var onun?
lenovo hoparlör 4x2W Dolby atmos farkı var. Macbooka e yakın ses seviyesi.
Asus 300nit
lenovo 400nit

lenovo alüminyum
asus metallik ama daha plastik.

asusta thunderbolt 4 yok sadece usb 3.2 var
lenovoda 2x thunderbolt 4 ve usb 4 var

asusda ram LPDDR5
lenovo LPDDR5X

falan. İşlemci olarak fark var ama ses kalitesi olarak lenovo der geçerim. 2x2w hoparlör ile 4x2w arsanıda fark baya var.

lenovo hoparlör 4x2W Dolby atmos farkı var. Macbooka e yakın ses seviyesi.
Asus 300nit
lenovo 400nit

lenovo alüminyum
asus metallik ama daha plastik.

asusta thunderbolt 4 yok sadece usb 3.2 var
lenovoda 2x thunderbolt 4 ve usb 4 var

asusda ram LPDDR5
lenovo LPDDR5X

falan. İşlemci olarak fark var ama ses kalitesi olarak lenovo der geçerim. 2x2w hoparlör ile 4x2w arsanıda fark baya var.
Doğru da ses çok kritik değil bence, bende MacBook Pro var sesi müthiş ama %90 kulaklıkla kullanınca çok anlamı kalmıyor 😀

Attığım 37K olan Lenovo ile sizin attığınız arası fark ne onu anlamadım bir de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,700
Üyeler
192,771
Son üye
burak920142
Geri