furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,674
5080 sattım geçen hafta paramgüvende ile sorun yaşamadım fakat her zmn kuşku oluyor..
emin olun ben 8 yıldır kurumu aramaktan fikir vermekten akıl vermekten ben yoruldum ama inanın yaptıkları hiçbirşey yok sadece aracı kurum olarak komisyonunu alıyor kim kimi dolandırmış hiç umurlarında bile değil kısacası insanın mayası bozuksa ne kadar önlem alırsanız alın kesinlikle bir yolunu buluyorlar en basiti alıcıya iade hakkı veriyor ama size iade edilen ürünü teslim aldınız diyelim içini çaldı diyelim bomboş veya farklı bir şey gönderdi diyelim sadece kabul et butonu var siz onaylamıyorsunzu diyelim ürünüz çalındı veya zarar verildi değiştirildi e sistem otomatik süre sonunda onaylıyor okadar saçma bir uygulamaki adı üstüne param güvende satılan ürün güvende değilbnm anlayamadığım sahibinden çok fazla komisyon olmasına rağmen hiçbir görevlisini yetkilendirmiyor bir görevli gelip kargoyu kontrol edip kendisi götürebilir
Bi ara paramgüvende ile bir şey satmıştım hocam.elimde 8 tb ssd bulunuyor fiyatı 22.500 normalde elden satmak istiyorsum fakat bugun biri param güvende ile satış istedi eğer 3-4 bin olsa satardım ama biraz yüksek miktar olunca tereddüt ediyorum elden satışın daha güvenli olacağını düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz param güvende hakkında
Hocam %100 güvenilir diyemem forumda bir abimiz vardı başı çok çok kötü yanan ama ben soru yaşamadım 1000tllik satıştaelimde 8 tb ssd bulunuyor fiyatı 22.500 normalde elden satmak istiyorsum fakat bugun biri param güvende ile satış istedi eğer 3-4 bin olsa satardım ama biraz yüksek miktar olunca tereddüt ediyorum elden satışın daha güvenli olacağını düşünüyorum sizler ne düşünüyorsunuz param güvende hakkında
5080 sattım geçen hafta paramgüvende ile sorun yaşamadım fakat her zmn kuşku oluyor..
Dolapta kontrolcüsü arızalı ama bellek yongası %97 sağlıklı olan SSD yi kargo ücreti fiyatına sattım. Adam içindeki bellek yongasını söküp içine farklı sandisk 480lik bozuk bellek yonga takıp yollamış. Benim bir kaybım yok zaten işime yaramıyordu. Bu sana örnek olsun. Alan kişi profesyonel olarak elektronik işinden anlıyorsa. 200 TL nin hesabını yapabiliyor. İşime yararsa okey olmazsa iade şansımı denerim diyen çok fazla. Elinde sıcak hava tabancası varsa kritik yongayı söker yerine elindeki yongayı takar iade eder hiç bir şey yapamazsın. Bu platformun açığı değil karşındakinin ahlaksız olması ile alakalı. Parayı yollasın yada elden alsın uğraşmayın.Cristal Disk İnfo tarafından görünen ve Bıos da vs heryerde görünen sadece kontrolcünün arızalı oldugu bir diski parça amaçlı sattım ve içindeki Bellek yongasının söküldüğünü yerine uyduruk amatörce lehimlenerek takılmış ve bazı transistörlerinde yerinde olmadığı bir sekilde bana geri iade edilmiştir. İtiraz ispat seri no hiçbir işe yaramadı ve iadeyi onayladılar. Dolaptan birsey satarken dikkatli olun.
- OnurKaraca
- Cevaplar: 6
- Forum: Yurt İçi Alışverişi