35 bin bütçe parçaları ayrı ayrı almak mı oem hazır sistem almak mı mantıklı?

eypkagann

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba pc toplayacağım bütce düşük 35 bin bandında parçaları ayrı ayrı almak mı mantıklı oem hazır sistem almak mı?

bulunduğun çevrede 2.el bak temiz bulursan iyi olur o fiyata temiz sistem pek randumanlı vermez üzer diye düşünüyorum

Parçalardan çok anlamıyorum açıkcası. Hele 2. elde nelere bakıp dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum desem yeridir. Ayrı ayrı toplarsam internetten aldığım bilgilerle parçaları alıp bilgisayarcıda yaptıracağım.

merhaba pc toplayacağım bütce düşük 35 bin bandında parçaları ayrı ayrı almak mı mantıklı oem hazır sistem almak mı?
oem paketteki parçaları tek tek akakçeye yaz mesela asus rtx 5060 var gidipte asus rtx 5060 yazma düz 5060 yaz markaya cok bakma önemli olan çip . uyguna geliyorsa ve parçalar birbirine uyumluysa alabilirsin. forumda indirimler oluyor paylaşıyorlar onları kovala

Parçalardan çok anlamıyorum açıkcası. Hele 2. elde nelere bakıp dikkat edeceğimi hiç bilmiyorum desem yeridir. Ayrı ayrı toplarsam internetten aldığım bilgilerle parçaları alıp bilgisayarcıda yaptıracağım.
yani ben kendi tecrübelerime dayanarak benim buradaki bilgisayarcılar pek güvenli değil örnek olarak adam anakartı kasaya sabitlemek için akıllı vida kullanmış sac vidası çok sıkıntı 2. el den anlamıyorsan eğer biraz daha bütçeni arttırıp alman ileriye dönük açısından daha iyi olur diye düşünüyorum ben

nvida sevdiğim için bütçene en yakın bu sistemi buldum daha başka arkadaşlar da öneriler yaparlar

Vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Biraz daha araştırma yapayım belki indirim vs denk gelir oradan yararlanırız:)

35kda eğer alabilirsen Abdullah abinin topladığı sistem gibi bir sistem ya da el becerin varsa 2.elden bir sistem çok daha iyi olabilir

35kda eğer alabilirsen Abdullah abinin topladığı sistem gibi bir sistem ya da el becerin varsa 2.elden bir sistem çok daha iyi olabilir
Toplamasını bir şekilde yaparım ama 2. El olayına girmek şstemiyorum nelere bakıp nasıl yapacağım bilmiyorum

Toplamasını bir şekilde yaparım ama 2. El olayına girmek şstemiyorum nelere bakıp nasıl yapacağım bilmiyorum
konu açarsan yardımcı olurlar ben kardeşime 2.elden 1 ayda sistem topladım 0 sroun

Hocam 35K sadece kasaysa bence kesinlikle sıfır sistem bakın itopya, sinerji, İncehesap, tebilon, gameinggen.tr, gamegaraj, vatan gibi sitelerden gelen indirimlerden birini yakalarsanız o fiyata 5060 veya rx9060 ekran kartlı bir sistem alınabilir

Geri