emreatabeys
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dark freezer pro x120 var bu sana fazla fazla fazlasıyla yeter gibi ilerde 7600 alırsan kurtarır 7600x gibi 105w tdp li bi işlemci alırsanda kurtarır seni fazlası ile yeter https://www.akakce.com/islemci-sogu...x120d-argb-120-mm-siyah-fiyati,839163960.html
Yok bu birden büyük abartı dersende Aynısını kullanıyorum belki duymuşsuınudr iyzico kartda alışveriş yapınca para iadesi vardı geçen sene kampanyada incehesapdan bu soğutucuyu aldım baya güzel serin çalışıyor tipi fln da güzel bunuda öneririm sana argb destekliyor anakartına bağlayıp kontrolcuye bağlayıp rgb de kontrol edebilirsin Bende de r5 5600 var baya serin oyunda 60 dereceleri geçmiyor arkadaşımda 13100f var onada aldımdı oda baya serindi tam sayı veremem ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Enermax ın 5 ısı bakır borusu (karşılıklı olan2 taneyi 1 boru sayıyorum) ve sessiz çalışıyor kasa kapağı açık kullanıyorum kendi tecrübelerimi dile getirmiş olayın güzel yani memnunum
hepsini değerlendireceğim teşekkürler.Aralarındaki tek fark fan değil. King 120 SE 5 borulu tek fanlı, Spirit 120 Plus V2 4 borulu çift fanlı. Performans aşağı yukarı aynı olacaktır. Çift fanlı alacak olursanız kasaya sığıp sığmayacağına bakmanız lazım her kasaya uymaz.