furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,676
kaç hz o mouseBunun mouse u var o benim çok hoşuma gidiyor mx 4 Grafik Tasarımcıyım nasip olursa eğer keyfi olarak müsait bir bütçede almayı düşünüyorum![]()
kaç hz o mouseBunun mouse u var o benim çok hoşuma gidiyor mx 4 Grafik Tasarımcıyım nasip olursa eğer keyfi olarak müsait bir bütçede almayı düşünüyorum![]()
O mouse o tarz mouselerden değilkaç hz o mouse
Oyun için değil hocam genelde iş için kullanılıyor. 1000 Hz dir muhtemelen çok detaylı incelemedim. Bende alırsam şirkette kullanmak için alıcam zaten.kaç hz o mouse
hocam biliyorum. Yıllardır min 1k hz kullanıyorum. HP mouse aldım MX mouse tarzı 250hzdi ve alışamadım iade ettim.O mouse o tarz mouselerden değil![]()
1000hz ise alırım hocam min 500hz yeterli bana. Oyun için değil normal kullanım için.Oyun için değil hocam genelde iş için kullanılıyor. 1000 Hz dir muhtemelen çok detaylı incelemedim. Bende alırsam şirkette kullanmak için alıcam zaten.
Bunların hz az olduğundan çok uzun süre şarj etmiyorsun. Oyun oynanmaz yani, günlük ve çizim, iş mousesi.hocam biliyorum. Yıllardır min 1k hz kullanıyorum. HP mouse aldım MX mouse tarzı 250hzdi ve alışamadım iade ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1000hz ise alırım hocam min 500hz yeterli bana. Oyun için değil normal kullanım için.
250hz ve 125hz çok kötü geliyor bana.
OYUN OYNAMIYORUM.Bunların hz az olduğundan çok uzun süre şarj etmiyorsun. Oyun oynanmaz yani, günlük ve çizim, iş mousesi.
2 hafta kullanınca alışırsın, doğrudan geçince başta garip gelir. Yandaki ek tuşları ve el konfor mousesi zaten.OYUN OYNAMIYORUM.
125hz 250hz oldugunda mouse kasıyormuş gibi geliyor bana iş yapamıyorum.
LOGITECH MX KEYS S GELİŞMİŞ KABLOSUZ KLAVYE (TÜRKÇE TUŞ DİZİMİ) - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LOGITECH MX KEYS S GELİŞMİŞ KABLOSUZ KLAVYE (TÜRKÇE TUŞ DİZİMİ) - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Piyasası 5000-5200 TL civarında.
Hocam bu klavye iş istasyonları için kullanılıyor aynı anda 3 cihaza bağlanabiliyor ve aralarında geçiş yapabiliyorsun + olarak üzerinde sensörler var elinizi klavyeye yaklaştırdığınızda klavye ışığı otomatik açılıyor bunun yanında ortam ışığına görede ledi ayarlıyormuş internette yazan özelliklere göre. Onun yanında malzeme kalitesi ve hissiyatı premium hissettiriyor bunlar dışında pek bi artısı yok açıkcası.
Dostum olay üretmek değil ki stabilite ve sağlamlık mesela ne kadar uzun ömürlü olacak senin ürettiğin klavye? Veya ne kadar premium hissettirecek mutlaka daha ucuz fiyata satılabilir ben fiyatına bir şey demiyorum fakat gözden kaçırdığın nokta bu ürün LOGİTECH yani bir marka değeri var marka değerini çıkarsan max edeceği 2k bence.Bakın zevkler ve renkler tartışılmaz anlıyorum AMA Oyuncu Klavyeleri hariç (ki oyuncu klavyelerindede profosyonel e-sporcu veya elon musk çocuğu değilseniz tavsiye etmiyorum) Alan İQ’sunu kontrol ettirsin
Bakın Oyuncu klavyelerini anlayabiliyorum bilmem kaç katmandan oluşuyor bilmem kaç milisaniyede tepki veriyor bilmem optik klavye bilmem LCD’li bilmem 3 modlu vs. Valan filan Yani içi dolu bir şey yani masraf yapılıyor baya gerçekten
Ama şu tarz sıradan Sadece tasarımı premium hissettiren (ki ben sade seven biri olamama rağmen ben bile bundan gram premium hissiyatı almadım) ve Logitech veya apple gibi popüler markalar adı altında üretildiği için uzaktan yakından alakası olmayan fiyatlara satılması komedi ama işin asıl kötü yanı bunları satın alanları ise beynim almıyor …
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hıcam beni yanlış anlamayın ama söylediğiniz özelliklere sahip bir klavye üretmek istesek bu fiyatın 10 karı altına üretebiliriz Hatta fabrika gibi seri üretimlerde çok daha altına
Yani demek istediğim bu özellikler O kadar basit ve işlevsiz hissettiriyor ki yani trendyol pc’lerdeki “RGB Gaming PC Pubg,Gta5 200FPS” başlığı gibi hissettiriyor bilmiyorum bana öyle geliyordur belki
Marka değerini çıkarsan Max 1000TL edeceğine hatta ve hatta Bu özelliklere tasarıma vs. Sahip bir Klavyenin Çinde 1000TL= 22,31$= 150 Yuana bulabileceğime EminimDostum olay üretmek değil ki stabilite ve sağlamlık mesela ne kadar uzun ömürlü olacak senin ürettiğin klavye? Veya ne kadar premium hissettirecek mutlaka daha ucuz fiyata satılabilir ben fiyatına bir şey demiyorum fakat gözden kaçırdığın nokta bu ürün LOGİTECH yani bir marka değeri var marka değerini çıkarsan max edeceği 2k bence.