🔥İndirim ASUS PRIME 9070XT 35.000TL ve Taksit İmkanı

Emsallerine göre Sıcak çalışan modellerden biraz. 9070 xt fiyatları arttı baya ben de düşünüyorum açıkçası ama karar veremedim. Crimson desert için nereye başvuruluyor bu kartı aldıktan sonra
hb müşteri hizmetlerine başvur canlı destekden yardımcı olurlar hb den alırsna ürünün satıcısı hb

Sizce daha üst model soğutması daha iyi modellerin düşmesini beklemek mantıklı mı yoksa bu fiyata alıp geçmeli mi. Diğer sitelerde pulse vb bile 40 k lara dayanmış

70 dolar nası etmiyor.
Enebadan 30 35 dolara aldı forumda herkes 42 dolara deluxe edition aldı arkadaşım 3000 lira steamde satılıyor olabilir o sebepten o kadar etmiyor yazdım boş yapmadım yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce daha üst model soğutması daha iyi modellerin düşmesini beklemek mantıklı mı yoksa bu fiyata alıp geçmeli mi. Diğer sitelerde pulse vb bile 40 k lara dayanmış
al geç hocam iyi fiyat.

Enebadan 30 35 dolara aldı forumda herkes 42 dolara deluxe edition aldı arkadaşım 3000 lira steamde satılıyor olabilir o sebepten o kadar etmiyor yazdım boş yapmadım yani

al geç hocam iyi fiyat.
Boş yaptınız demedim hocam sakin.

Beyler kampanyanın dahil olduğu parekendecilerde hepsi buradayı göremiyorum emin misiniz hb nin bu kampanyaya dahil olduğuna

Hb canlı yardımla konuştum kampanya bulunmamaktadır diyor bilginize

ek amd den ne alırsna direkt crimson deset oyunu hediye oyun fiyatını düşünce 32 filan geliyor iyi fırsat
Bu arada ufak bir not; Amazon Türkiye kampanyaya dahil değil. AMD oyun kodunuzu faturanızla birlikte ürünü aldığınız satıcıdan talep etmenizi istiyor.

Bu fiyata bence rakibi yok güncel piyasada. Absürt bir kampanya beklemiyorsan al geç derim

Çektim anasını satayım 7800xt nin yerine. msi a750gl psum umarım kaldırırsın bunu.

34.5'a Asrock 9070xt challenger aldım geçen 6 taksite. hala açmadım duruyor. iade edilip buna geçilir mi

Geri