EKRAN KARTI YANIYORR

yav o kadar macuna laf atıyonuz ** gidin bide artıc a atın oda aynı şekil sürün diyor spatula önermiyor bu modelinde
o kadar fazla macun sıkılır mı sence işlemciye? attığın videoda adam incecik çizgi çekmiş sen sınır duvarı çekmişsin.
pump out yapar o macun

yav o kadar macuna laf atıyonuz ** gidin bide artıc a atın oda aynı şekil sürün diyor spatula önermiyor bu modelinde
Şekil x evet ama miktar aynı değil sen 2bakımlık macunu boca etmişsin üstüne fazla macunda ısınmasına yol açar benim makinada işlemcide fazla macun var 100derecede çalışyıor üşeniyorum temizlemeye sıcaklık çok önemli ise git sil macunu 0dan oje sürer gibi sür kartın aynası gözükmesin ama tamda kaplanmasın böyle bi ince ayarı var onu yapman lazım az sürersende ısınırçok sürersende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o kadar fazla macun sıkılır mı sence işlemciye? attığın videoda adam incecik çizgi çekmiş sen sınır duvarı çekmişsin.
pump out yapar o macun
Cross yapmış adam

Şekil x evet ama miktar aynı değil sen 2bakımlık macunu boca etmişsin üstüne fazla macunda ısınmasına yol açar benim makinada işlemcide fazla macun var 100derecede çalışyıor üşeniyorum temizlemeye sıcaklık çok önemli ise git sil macunu 0dan oje sürer gibi sür kartın aynası gözükmesin ama tamda kaplanmasın böyle bi ince ayarı var onu yapman lazım az sürersende ısınırçok sürersende
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Cross yapmış adam
bide bana laf atıyor

var ulan adam akıllı termal grizlly hydronaut sürmüştüm ( oda sahteydi sanırım ) ince spatula ile yine aynı boktu hem bazıları görüyom adam mx6 ile bildiğin macunun hepsini boşaltıyor test yapıyor lan ısınmıyor kart aynı
:D senin kartın ısınsın tamam sen laftan anlamayacan belli, şu yorumdan bile seviyen belli oldu.

Macun miktarı fazla olmuş ama fazla kısım pcb'ye taşacağı için sıcaklık konusunda etkisi olmaması gerekiyor. Yeni termal macunu sürülmüş bir işlemciye göre bu fan devrinde sıcaklıklar yüksek. Ekran kartının modeli nedir? Eğer fabrikasyon olarak sıcak çalışan bir modelse yapacak bir şey yok ama serin çalışan bir modelse takarken termal padler yerinden oynamış fazladan kalınlık yapmış vb. olabilir.

Dostum hangi model 3070 bu?

Geri