🔥İndirim LG UltraGear 27G850A-B 27" 4K 240 Hz - Full HD 480 Hz IPS Monitör 21.339 TL

Saçmalık falan değil nimet. Hadi 6xFG neyse 4K DLSS Performance 2k native'i tokatlıyor.

Son düzenleme:
Saçmalık falan değil nimet. Hadi 6xFG neyse DLSS Performance 2k native'i tokatlıyor.
Bari mini LED al LG alınır mı bu paraya kazık

yokmu şöyle 15 20 taksit Tayfun hocam :D

Almadım ve almam :) iffalcon'un 30 bin liraya satılan 50 inç modelini aldım. Kurulum yapılacak 1-3 gün içinde. Günde 12 saat PC açık 7-8 saat iş 2-3 saat oyun. (chrome full açık ve ve ekranda aynı 3-5 site dolaşıp duracak ve chrome light modunda olacaktı.) Buna rağmen kafayı kırıp tam LG 32GX850A-B alacaktım ama LG türkiye vazgeçirdi. Burn-in olayının garanti kapsamı olması konusunda net konuşmadılar. Servis değerlerdirir dediler bende vazgeçtim. Full parlaklıkta kullanılmayacaktı ama yine de bu senoryada muhtemelen 6 ay bile dayanmayacaktı.

Almadım ve almam :) iffalcon'un 30 bin liraya satılan 50 inç modelini aldım. Kurulum yapılacak 1-3 gün içinde. Günde 12 saat PC açık 7-8 saat iş 2-3 saat oyun. (chrome full açık ve ve ekranda aynı 3-5 site dolaşıp duracak ve chrome light modunda olacaktı.) Buna rağmen kafayı kırıp tam LG 32GX850A-B alacaktım ama LG türkiye vazgeçirdi. Burn-in olayının garanti kapsamı olması konusunda net konuşmadılar. Servis değerlerdirir dediler bende vazgeçtim. Full parlaklıkta kullanılmayacaktı ama yine de bu senoryada muhtemelen 6 ay bile dayanmayacaktı.

U27G4XM mini LED hacı yanmıyor ki sen hangi monitörden bahsediyorsun burn ın demişsinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,467
Üyeler
193,054
Son üye
xfurkyw
Geri