Bu forumda Samsung yerine Nothing önerdiğim için bir güruh tarafından linçlenmiştim umarım bu mesajları görürler. Teknik donanım açısından zayıf olsada yazılımla bu açığı kapattıklarını söylemiştim inatla inanmamışlardıBugün geldi cihaz, çok şık çok farklıiphone'u kopyalamak yerine yeni bir şeyler denemişler, şu anlık yaşadığım deneyimden memnunum, uzun soluklu da değişeceğini sanmıyorum, zaten aşırı telefonla haşır neşir olmuyorum. Bu arada ilk defa Samsung dışında bir telefon kullanmış olacağım.
Şu anlık gözlemlediğim artıları(Eski telefonum S22'ye kıyasla):
+Cihazın tepkileri daha hızlı, performans farkı hissettiriyor.
+Android'in o eski kişiselleştirme ruhunu taşıyor, kişiselleştirme sevenler için oldukça keyifli.
+Kamerasında kullanıcıların oluşturduğu presetleri paylaşıp indirebiliyorsunuz, Fujifilm filtresini denedim çok hoştu
+Cihaz saf android hızında Nothing Phone deneyimi yaşatıyor, iphone/iphone kopyası bir cihaz kullandırtmıyor size.
+Nothing Space özelliği çok hoşuma gitti, muhtemelen sık sık kullanacağım.
Eksileri:
-Yapısı şık ve güzel olsa da bir tık ağır, benim gibi kompakt cihaz sevenleri üzer.
-Ekran, S22'ye göre biraz cansız, kontrast ayarlarıyla oynarsam düzelir mi bilmiyorum ama sıcak renkler yerine soğuk renk seviyorsanız sizin için eksi değil.
-Ön kamerası 50mp ve s22'ye göre çok daha iyi çekiyor. Şimdi diyeceksiniz nesi eksiSensör büyük olduğu için hole punch da büyük oluyor. S22'de fark etmediğim meret, bunda yüzüme çarpıyor.
Deneyimledikçe güncelleyeceğim.
Fırsatkurdu satıcısı mı hocam? Telefonu bende satın alabilirim. Göndermezlerse adaptörü talep edeyimSize ne kadar kral bir firma olduklarını anlatayım
Amazon yorumlarında şarj adaptörüyle alakalı bir mesaj gördüm, firma da bizimle iletişime geçin yazmış. Ben de whatsapp destek hattından kendileriyle iletişime geçtim. Ve harbiden de nothing phone 3 ile birlikte 45Wlık nothing'in kendi şarj adaptörü hediyeymiş. Benden sipariş numaramı, sonrasında da iletişim ve adres bilgimi istediler. Anında kargoya verdiler ve bir günde tarafıma ulaştı. Şarj adaptörü boyut olarak küçük ama tosun gibi, epey tok. Ve nothingin o muazzam tasarımıyla birebir uyuyor, şeffaf camımsı bir plastik kullanılmış dış çerçevede, kablosuyla birebir uyuyor zaten, aşırı şık duruyorlarAmazon'dan aldıysanız, iletişime geçip şarj adaptörünüzü isteyebilirsiniz.
Evet, şarj adaptörünü ayrı talep ediyorsunuz.Fırsatkurdu satıcısı mı hocam? Telefonu bende satın alabilirim. Göndermezlerse adaptörü talep edeyim![]()
Fırsat Kurdu mağazası Evofone a ait arkadaşlar ayrı bir satıcı değil bilginiz olsun genelde adaptör Amazon üzeri alımlarda sorun oluyor direkt evofone kendi sitesinden alırsan yanında gönderiliyor.Fırsatkurdu satıcısı mı hocam? Telefonu bende satın alabilirim. Göndermezlerse adaptörü talep edeyim![]()
2. el olanı var, yeni gibi orijinal ambalajında diyor sepette %10 daha düşüyor. 100.000TL peşin 6 Taksit oluyor. ilgilisine..
Hocam direkt fırsat kurdu sitesindeki numaraya mi yazdınız, bu gün geldi benim telefonda isteyeyimSize ne kadar kral bir firma olduklarını anlatayım
Amazon yorumlarında şarj adaptörüyle alakalı bir mesaj gördüm, firma da bizimle iletişime geçin yazmış. Ben de whatsapp destek hattından kendileriyle iletişime geçtim. Ve harbiden de nothing phone 3 ile birlikte 45Wlık nothing'in kendi şarj adaptörü hediyeymiş. Benden sipariş numaramı, sonrasında da iletişim ve adres bilgimi istediler. Anında kargoya verdiler ve bir günde tarafıma ulaştı. Şarj adaptörü boyut olarak küçük ama tosun gibi, epey tok. Ve nothingin o muazzam tasarımıyla birebir uyuyor, şeffaf camımsı bir plastik kullanılmış dış çerçevede, kablosuyla birebir uyuyor zaten, aşırı şık duruyorlarAmazon'dan aldıysanız, iletişime geçip şarj adaptörünüzü isteyebilirsiniz.
evetHocam direkt fırsat kurdu sitesindeki numaraya mi yazdınız, bu gün geldi benim telefonda isteyeyim
Bu numara +90 530 394 24 28