Yabancı Dizilerde Eşcinsellik Kurali Mi Var?

Neredeyse izlediğim her yabanci dizide en az bir bölüm escinsellik ile ilgili oluyor ve bu bölümlerde hep ezilen eşcinsellerin direnişi, eşcinselligin toplum tarafından benimsenmemesi aşağılıkça birseymis gibi yansıtılıyor. Bu bölümler o dizinin kimyasina da uymayan bölümler oluyor. Yani sanki dizi sezonu tamamlamak için bir bölümü bu konudan bahsetmek için kullanmak zorunda diye bir sözleşme imzalıyor. Mesela şimdi mentalist dizisinin (polisiye dizisi) 4. Sezon 21. Bölümünü izledim. Dizinin katı kuralcı olan duygularını yansıtmayan gizleyen karakteri teresa lisbon escinseller için ağlıyor.
Valla böyle şeylere ana odağa koyacak kadar yapan her dizi, film, çöp oluyor. 10 gündür narcos izliyorum fena sardı çoğunluk yaşanmış şeylerden geçiyor. Kartel üyelerinden biri de gaymiş öpüşerek dans ettiler berbat bir sahneydi. Çok şükür dizinin tamamına etki eden bir adam değil de daha fazla mide bulandırıcı sahne görmedim. Böyle çöp bir sahneden sonra da motorlarına bir adamı bağlayıp parçaladılar

detroit become human robotları bie eşçinsel yapmişlardı :D sözde toplumsal eşitlik diye ivi zirvalıklar ben kendı acımda eşçinsel içerik gormek istemiyorum iki erkeğin birlikte olması bana mide bulandırıcı geiyor
Erkek diye belirtmen biraz değişik geldi diğer taraf için aynı şeyi düşünmüyorsun herhalde

her dizidede olmaz be hocam ne zaman bir dizideki karektere bayılsam bu oluyor

dizi/filmin onaylanması, iyi ödüller alabilmesi ile ilgili. Bu tür şeylerin lobisi az değil, bu yüzden ideolojik olarak böyle şeylere yakın olmayanlar bile yapıyordur muhtemelen

Neredeyse izlediğim her yabanci dizide en az bir bölüm escinsellik ile ilgili oluyor ve bu bölümlerde hep ezilen eşcinsellerin direnişi, eşcinselligin toplum tarafından benimsenmemesi aşağılıkça birseymis gibi yansıtılıyor. Bu bölümler o dizinin kimyasina da uymayan bölümler oluyor. Yani sanki dizi sezonu tamamlamak için bir bölümü bu konudan bahsetmek için kullanmak zorunda diye bir sözleşme imzalıyor. Mesela şimdi mentalist dizisinin (polisiye dizisi) 4. Sezon 21. Bölümünü izledim. Dizinin katı kuralcı olan duygularını yansıtmayan gizleyen karakteri teresa lisbon escinseller için ağlıyor.

Aman Hocam Şimdi “Sana ne , beğenmiyorsan izleme veya atla çok zor değil” vs. Diyen kendilerini modern ve özgürlükçü olarak adlandıran elemanlar gelir

(Netflix ,Warner Bros’u satın alacakken bağzıları Eşcinsel Zenci batman olsun ne olacak paramount almasın diyenler vardı XD)

Aman Hocam Şimdi “Sana ne , beğenmiyorsan izleme veya atla çok zor değil” vs. Diyen kendilerini modern ve özgürlükçü olarak adlandıran elemanlar gelir

(Netflix ,Warner Bros’u satın alacakken bağzıları Eşcinsel Zenci batman olsun ne olacak paramount almasın diyenler vardı XD)
Yok be hocam sanırım hepimiz aynı fikirdeyiz. Savunulacak bir meselede değil ki ya önünde uzatma kablosu vardır ya yoktur. Bunu inkar edenin zihni bozuktur yani yoksa escinsellik kabul edilebilecek bir kavram değil

Bir insan nasıl eşinin başkasıyla ilişkisini izlemek ister? Omurgasızlığında bu kadarı değil hani

Hocam maalesef sandığınızdan çok daha yaygın o durum Özelliklede Amerika’da Sonra Hindistanda Sonra Avrupa veya Türkiyede bunun sebebi İnsanların çok fazla Purnagrafik içerik izlemesi ve sonucunda oluşan normal ilişkilerdeki tatminsizlik veya bağzıları içinde tam tersi izleyip bunlara ilgi duyması…

İşin Kötü yanı izlemekle kalmıyorlar bide onlara hizmet ediyor ve onlar tarafından aşşağılanıyor ve bundan zevk alıyorlar Şahsen bu kişiler Psikolojik,Psikiyatrik Tedavi görmeliler

(Reddit,Quora vb. Platformalarda çok büyük toplulukları bile var😂)

Geri