Yardım Mediamarket monitörü iade almıyor

YusuF.68

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
160
Bir monitör aldım asus rog serisi ama monitörde aşırı ışık süzmesi var iade etmek istiyorum diye telefon açtım iade almıyoruz servise göndeririz servis buna karar veriyor dediler kutu açıldığı için iade alamıyoruz diyorlar yasal olarak 14 gün iade hakkı yok mu bilen varmı yada aynı durumu yaşayan

3 tame resim ekledim

Kutuyu toparlayabilirsen hiç açmadım diye iade etmeyi deneyebilirsin, servisten iade kararı çıkması muhtemel
Ben monitörü özellikle amazondan sipariş verdim adamlar sorgusuz iade kabul ediyor

yasal olarak 14 günlük cayma hakkın uzaktan yani internetten satış da geçerli. Mağazadan görerek aldıysan cayma hakkını kullanamazsın diye biliyorum dedikleri gibi servise yollanması gerekiyor.

yasal olarak 14 günlük cayma hakkın uzaktan yani internetten satış da geçerli. Mağazadan görerek aldıysan cayma hakkını kullanamazsın diye biliyorum dedikleri gibi servise yollanması gerekiyor.
Servis tamir kararı verirse kabul etmem ozaman ben iade istiyorum tüketici hakem heyetine resimlerle birlikte başvuru yaparım kabul olur heralde sonuçta her şey görünüyor

Bir monitör aldım asus rog serisi ama monitörde aşırı ışık süzmesi var iade etmek istiyorum diye telefon açtım iade almıyoruz servise göndeririz servis buna karar veriyor dediler kutu açıldığı için iade alamıyoruz diyorlar yasal olarak 14 gün iade hakkı yok mu bilen varmı yada aynı durumu yaşayan

3 tame resim ekledim
Ürünü internet üzerinden mi aldın yoksa mağazadan mı ?

Üsteki arkadaşın dediği gibi mağazadan alınca iade hakkın yok diye biliyorum hocam maalesef
Bu resime baktınmı hocam servis buna iade vermesi lazım çünkü ayıplı ürün çok fazla ışık süzmesi var monitörde sağ atta pcnin saatinin olduğu yerin rengi değişik üsten bakınca hep sarı renk bende başka asus var üsten bakınca normal

Üsteki arkadaşın dediği gibi mağazadan alınca iade hakkın yok diye biliyorum hocam maalesef
Hocam mağazada gördüğü üründe belki kusur yoktu ama arkadaşa verilen sıfır üründe olabilir sorun varsa eğer iade alırlar bence

Hocam mağazada gördüğü üründe belki kusur yoktu ama arkadaşa verilen sıfır üründe olabilir sorun varsa eğer iade alırlar bence
Olabilir o zaman hocam umarım iade alırlar.
Bu resime baktınmı hocam servis buna iade vermesi lazım çünkü ayıplı ürün çok fazla ışık süzmesi var monitörde sağ atta pcnin saatinin olduğu yerin rengi değişik üsten bakınca hep sarı renk bende başka asus var üsten bakınca normal

Hocam bu asus rog monitölerde çok fazla kronik sorun var keşke başka bir model alsaydınız daha iyi olurdu dediğiniz gibi teknik servis iade kararı verir umarım.

İnternette biraz araştırdım ips glow muş bu
IMG_9354.webp

Vatan mağazada monitörleri istediğiniz şekilde test ediyor sorun varsa almayabiliyorsunuz. önce servis onlar değişim verirse değişir anca değişim vermezse hakem heyeti 6 aydan aşağıda çözülmez.

Geri