H hüseyin007 80+ Katılım 13 Nisan 2026 Mesajlar 4 Reaksiyon skoru 0 20 Nisan 2026 #1 karşı taraf reddeti değişim talebini ışık sızması için göndermiştim. Işık sızması tespit edilemedi diye napabilirim
karşı taraf reddeti değişim talebini ışık sızması için göndermiştim. Işık sızması tespit edilemedi diye napabilirim
kyemre058 80+ Gold Katılım 29 Mart 2026 Mesajlar 5,518 Reaksiyon skoru 2,699 20 Nisan 2026 #2 hüseyin007 yazmış: Alıntıyı görüntülekarşı taraf reddeti değişim talebini ışık sızması için göndermiştim. Işık sızması tespit edilemedi diye napabilirim Devamı için tıklayın... Memnun kalmadım diyip iade edeceksin hocam.
hüseyin007 yazmış: Alıntıyı görüntülekarşı taraf reddeti değişim talebini ışık sızması için göndermiştim. Işık sızması tespit edilemedi diye napabilirim Devamı için tıklayın... Memnun kalmadım diyip iade edeceksin hocam.
mardin padişahı 80+ Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 402 Reaksiyon skoru 187 20 Nisan 2026 #3 tüketici hakem heyeti onun öncesinde instagramndan heryerden msı a yazın sizin markanıza güvenip aldım ama bir işe yaramadı gibi şeyler yazın ben sorunumu öyle düzelttirmiştim direkt değişim yapmışlardı x de falan etiketleyip paylaşın sorununuzu
tüketici hakem heyeti onun öncesinde instagramndan heryerden msı a yazın sizin markanıza güvenip aldım ama bir işe yaramadı gibi şeyler yazın ben sorunumu öyle düzelttirmiştim direkt değişim yapmışlardı x de falan etiketleyip paylaşın sorununuzu
Y yelizuslu 80+ Katılım 27 Mart 2026 Mesajlar 12 Reaksiyon skoru 2 20 Nisan 2026 #4 İade süreci içinde gönderdiyseniz bir sebep göstermek zorunda değilsiniz ki