ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

hiç faydalanan olmadı mı arkadaşlar parafın uygulamasında alışveriş yapınca sayaç işliyor mu ? aslında direkt dh ölücüsü kardeşlerimize sormak lazım onlar çoktan bankayı boşaltmıştır 🤑

2 kampanya da çıktı bende ikisine de katıldım. 5 mayıs'a kadar zamanım var. Geceleri nöbete başlıyorum. :D

2 kampanya da çıktı bende ikisine de katıldım. 5 mayıs'a kadar zamanım var. Geceleri nöbete başlıyorum. :D
Hocam kart başvurusu onaylandıktan kaç gün sonra kampanya aktif hale geldi ve nasıl görüntü sizde hangi uygulamadan hangi sekmeden? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim bir de hangi kart vardı sizde?

Hocam kart başvurusu onaylandıktan kaç gün sonra kampanya aktif hale geldi ve nasıl görüntü sizde hangi uygulamadan hangi sekmeden? Bilgi verebilirseniz çok sevinirim bir de hangi kart vardı sizde?
Hocam 15'inde başvurdum, 3 aylık bordro istediler gönderdim. Parafly Platinum olan kart çıktı aynı gün onaylandı. Her şeyi uzaktan yaptım ben şubedeki müşteri temsilcisiyle görüşerek. Halkbank Mobil'de kart bilgileri bugün itibariyle göründü.
Ardından Paraf uygulamasını indirdim. İlk harcama Vatanbilgisayar 5000 TL Parafpuan olan "Kampanyalar" sekmesinde yer alıyordu, Parafly ilk başvuruya 5000 TL Parafpuan kampanyası da uygulamada sağdaki "Size Özel" sekmesinde bulunuyordu. Her ikisine de başvur dedim, hatta diğer tüm kampanyalara da başvurdum. Eğer bu kart hoşuma giderse Maximiles Black var onu iptal edeceğim çünkü yıllık ücreti çok fazla 3000küsürdü. bu 965 lira ve daha fazla puan kampanyası var.

Hocam 15'inde başvurdum, 3 aylık bordro istediler gönderdim. Parafly Platinum olan kart çıktı aynı gün onaylandı. Her şeyi uzaktan yaptım ben şubedeki müşteri temsilcisiyle görüşerek. Halkbank Mobil'de kart bilgileri bugün itibariyle göründü.
Ardından Paraf uygulamasını indirdim. İlk harcama Vatanbilgisayar 5000 TL Parafpuan olan "Kampanyalar" sekmesinde yer alıyordu, Parafly ilk başvuruya 5000 TL Parafpuan kampanyası da uygulamada sağdaki "Size Özel" sekmesinde bulunuyordu. Her ikisine de başvur dedim, hatta diğer tüm kampanyalara da başvurdum. Eğer bu kart hoşuma giderse Maximiles Black var onu iptal edeceğim çünkü yıllık ücreti çok fazla 3000küsürdü. bu 965 lira ve daha fazla puan kampanyası var.
yıllık ücret tüm k. kartlarında var mı ve kartı kullanmasak da ödemek zorunda mıyız?

yıllık ücret tüm k. kartlarında var mı ve kartı kullanmasak da ödemek zorunda mıyız?
Bankadan bankaya değişir. QNB'de bazı kartlarda, Enpara'da yok benim bildiğim yıllık kullanım ücreti. Ama çoğu banka ben iptal edeceğim dediğinde genelde o ücreti puan olarak yansıtıyorlar müşteri kaybetmemek için.

Ramleri kaçırdık kaçırmasak iyiydi. Bu arada onaylanan karta ait sanal kart da çıkartıp kampanyadan yararlanabiliyorsunuz. Kartın fiziken size teslim edilmesine gerek yok.

Arkadaşlar parafly karta ilk basvuruda iki kampanya var, MH ile görüştüm tam bir bilgi vermiyor. Ama kampanya detaylarında başka kampanyalarla birlesmez yazmıyordu. İki kampanya birleşiyorsa Vatanbilgisayarda 25k₺ üzerine harcamaya 10k₺ paraf para hediye verebilir.

parafly-vatan750x896-text.jpg

Parafly‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan!

Arkadaşlar parafly karta ilk basvuruda iki kampanya var, MH ile görüştüm tam bir bilgi vermiyor. Ama kampanya detaylarında başka kampanyalarla birlesmez yazmıyordu. İki kampanya birleşiyorsa Vatanbilgisayarda 25k₺ üzerine harcamaya 10k₺ paraf para hediye verebilir.

parafly-vatan750x896-text.jpg

Parafly‘lı ol ilk harcamanı Vatan’dan yap 5.000 TL ParafPara kazan!

Bir bankacı olarak araştırdım sonuç kısa ve özet
👉 Yeni Paraf kart alırsan
👉 İlk harcamanı sadece Vatan Bilgisayar’da yaparsan
👉 Tek seferde 20.000 TL ve üstü harcarsan
👉 Önceden kampanyaya katılmışsan

➡️ 5.000 TL hediye para alıyorsun.
yalnız bu 5 bin tl sana 3 haziran 2026 da veriliyor ve hayır iki kampanyayı aynı anda kullanamıyorsunuz.

Bir bankacı olarak araştırdım sonuç kısa ve özet
👉 Yeni Paraf kart alırsan
👉 İlk harcamanı sadece Vatan Bilgisayar’da yaparsan
👉 Tek seferde 20.000 TL ve üstü harcarsan
👉 Önceden kampanyaya katılmışsan

➡️ 5.000 TL hediye para alıyorsun.
yalnız bu 5 bin tl sana 3 haziran 2026 da veriliyor ve hayır iki kampanyayı aynı anda kullanamıyorsunuz.
Bir bankacı değil chatgpt olarak araştırmışsın sanırım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri