TV'de garanti işi nasıl oluyor acaba depoda ben onu merak ediyorum. Şimdi TV alınca normalde biz açarsak garantiden çıkıyorya Amazon garantisi haricinde bir garanti varmı ?Daha önce monitör almıştım. İyi gelmişti. TV gelince de yazarım hocam.
"iFFALCON 65U95A 65 İnç " bu televizyon modeli depoya düşerse beni etiketleyebilrmisiniz teşekkürler
düşmüştü bayada durduAlıntıyı görüntüleTCL 65 inç Akıllı TV 65Q6C 4K QD-Mini LED Renkli Quantum Crystal HDR10+ Oyun Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi Ses Sistemi, Dolby Atmos, Yapay Zekâ Modu, Game Master (2025 Modeli) : Amazon.com.tr: Elektronik
TCL 65 inç Akıllı TV 65Q6C 4K QD-Mini LED Renkli Quantum Crystal HDR10+ Oyun Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi Ses Sistemi, Dolby Atmos, Yapay Zekâ Modu, Game Master (2025 Modeli) : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
iFFALCON 65U95A 65 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJ
iFFALCON 65U95A 65 İnç Smart TV 4K QD-Mini LED Yüksek Parlaklık HDR 10+ Gaming Google TV, 144Hz Doğal Yenileme Hızı, ONKYO 2.1 Hi-Fi, Dolby Vision Atmos, MEMC, AI Modu, Game Master (2026 Model) : Amazon.com.tr: Müzik Enstrümanları ve DJwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle
Sabah düştü, belki tekrar düşer."iFFALCON 65U95A 65 İnç " bu televizyon modeli depoya düşerse beni etiketleyebilrmisiniz teşekkürler
Normal garanti süreci ile aynıdır hocam. Ekstra olarak Amazon depo ürünleri 1 yıl amazon garantili. Sorun olursa amazon iade alır.TV'de garanti işi nasıl oluyor acaba depoda ben onu merak ediyorum. Şimdi TV alınca normalde biz açarsak garantiden çıkıyorya Amazon garantisi haricinde bir garanti varmı ?
Yok onu biliyorumda kutu açılmış geliyorya caz yapmazlar umarım, bende aldım geldide. Kurulum bekliyorumNormal garanti süreci ile aynıdır hocam. Ekstra olarak Amazon depo ürünleri 1 yıl amazon garantili. Sorun olursa amazon iade alır.
Alıntıyı görüntüle
Kutusu açıksa kendim kurarımYok onu biliyorumda kutu açılmış geliyorya caz yapmazlar umarım, bende aldım geldide. Kurulum bekliyorumAma açıp tekrar bantlasam anlamazlar öyle gelmiş.
12.500 almıştım 15 e kadar güzel 15 üstü verilmezBu tv yi 14 bine yakaladım. Bakalım nasıl gelecek.
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronik
Next YE-58GFSG8-QLED 58" 147 Ekran UHD 4K Google TV : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
İade et gitsin hocam bence.Airpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi
İade edin benceAirpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi
Hocam 20binede alternatif yok başka 147inclik12.500 almıştım 15 e kadar güzel 15 üstü verilmez
iyi fiyatıApple iPhone 17 Pro 1 TB: 120 Hz’e kadar ProMotion teknolojisine sahip 6.3 inç ekran, A19 Pro Çip, Çığır Açıcı Pil Ömrü, Center Stage Ön Kamera özellikli Pro Fusion Kamera Sistemi; Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Elektronik
Apple iPhone 17 Pro 1 TB: 120 Hz’e kadar ProMotion teknolojisine sahip 6.3 inç ekran, A19 Pro Çip, Çığır Açıcı Pil Ömrü, Center Stage Ön Kamera özellikli Pro Fusion Kamera Sistemi; Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.tr
17 pro 1tb 120bin tl. Sırf atmak için atıyorum sıfırla arasında 7 bin tl fark var