🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

"iFFALCON 65U95A 65 İnç " bu televizyon modeli depoya düşerse beni etiketleyebilrmisiniz teşekkürler

"iFFALCON 65U95A 65 İnç " bu televizyon modeli depoya düşerse beni etiketleyebilrmisiniz teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
düşmüştü bayada durdu

TV'de garanti işi nasıl oluyor acaba depoda ben onu merak ediyorum. Şimdi TV alınca normalde biz açarsak garantiden çıkıyorya Amazon garantisi haricinde bir garanti varmı ?
Normal garanti süreci ile aynıdır hocam. Ekstra olarak Amazon depo ürünleri 1 yıl amazon garantili. Sorun olursa amazon iade alır.

1776684274956.webp

Airpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi
İade et gitsin hocam bence.

Airpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi
İade edin bence

17 pro 1tb 120bin tl. Sırf atmak için atıyorum sıfırla arasında 7 bin tl fark var

17 pro 1tb 120bin tl. Sırf atmak için atıyorum sıfırla arasında 7 bin tl fark var
iyi fiyatı
1776687102766.webp

Geri