🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Şundan bahsettim. TUF da düşüyor, ROG da düşüyor ventus dışında. Özellikle TUF 120kya çok kez düşüyor.
Onca bakıyorum Kanal o bu yok yaw 170k dar 0 bile alırım denk gelse o bile yok.

Hocam bu çit budama için tarla tapanda iş yapmaz anca bahçıvanlara gelir.makinesi pahalıymış baya
budamaya yaramıyor mu ? yaramıyormuş farklı işler aynen bahçıvana gider.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dayılar çay bile topluyorlar.

Airpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi

Airpods pro 3 aldım 8857 liraya depodan. Yeni gibi yazıyordu teslim aldım şarj kutusu çizik baya, 3-4 tane derin çizik var. 15 Martta başlamış garantisi ancak iade eden arkadaş 1 ayda nasıl bu hale getirmiş anlamadım sıfırlama gereği de duymamış cihazı. Desteğe yazdığımda 450 lira iade ettiler sadece. Kararsız kaldım iade etsem mi etmesem mi
işlevsel sorun yoksa kılıf alırsın spigenin seksi kılıfları var.

2 lira fazla ver sıfır al mantıksız olmuş bence.

işlevsel sorun yoksa kılıf alırsın spigenin seksi kılıfları var.
1-2 saat müzik dinledim işlevsel bir problem görünmüyor. O yüzden kullanmaya devam edeceğim gibi ancak yeni gibi diyip böyle gelmesi beni şaşırttı baya. Böyle gelebileceğini ben yeni öğrendim
2 lira fazla ver sıfır al mantıksız olmuş bence.
3500 lira ucuza geldi bakalım bir aksilik çıkmazsa kullanmaya devam edeceğim gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,191
Üyeler
192,946
Son üye
AKSESBARS
Geri