RX9070XTmi 5070Tİ mı kararsız kaldım

XneverX

80+
Reaksiyon skoru
0
Ben sistem toplamaya başladım 5 sene boyunca rx570 ve amd radeon 5 2600 ile oynadım oyunları sonunda bozuldu bende kasa toplamaya karar verdim ama rx9070xt ile rtx5070ti arasında kaldım bütcem sınırlı oldugu icin rx9070xt daha gözüme battı ama sorunları felan var diyorlar daha cok rekabetci oyunlar oynuyorum son zamanlarda hikayeli oynamak istiyorum o yüzdende bu kasayı topluyorum cevap veren herkese teşekkürler

bütçe sorunu yoksa bence 5070ti

Günlük 9070 xt-5070 ti dozumuzu alalım. Sahneye fan boyları alalım

Oyun içinse 9070xt

Ben sistem toplamaya başladım 5 sene boyunca rx570 ve amd radeon 5 2600 ile oynadım oyunları sonunda bozuldu bende kasa toplamaya karar verdim ama rx9070xt ile rtx5070ti arasında kaldım bütcem sınırlı oldugu icin rx9070xt daha gözüme battı ama sorunları felan var diyorlar daha cok rekabetci oyunlar oynuyorum son zamanlarda hikayeli oynamak istiyorum o yüzdende bu kasayı topluyorum cevap veren herkese teşekkürler
Hocam asıl sorunlu AMD kartlarıyla yaşamışsın problem olmamışsa 9070xt yağ gibi akar gider. 5070Ti'ın SFF giriş modellerine 15k fazla vermeye gerek yok.

bütcem kısıtlı ddr4 toplamaya calısıyorum 70bini gecmemeye calısıyorum ama birisi sorunlu diyor birisi sorunsuz alın gecin diyor bide 35k peşin fiyatına taksitte var bilemedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

genelde oyun icin alıcagım
Bütçen kısıtlı ise aradaki farkı vermeye değmez bence

bütcem kısıtlı ddr4 toplamaya calısıyorum 70bini gecmemeye calısıyorum ama birisi sorunlu diyor birisi sorunsuz alın gecin diyor bide 35k peşin fiyatına taksitte var bilemedim

70kya ddr5 rx 9070 xt li hazır sistemler var

Psuna karar verdin mi?

DLSS için 5070Ti ama bütçen el vermiyorsa ve 5070 ile 9070XT arasında kaldıysan o zaman sadece 9070XT bence eğer baktığın modeller arasında 3k 4k gibi fiyatlar varsa tartışmasız NVDIA. O arada kalan fiyatlara zaten hiçbir donanım alınmıyor zaten SSD bile 7K falan

o bütceye ddr5 topla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001