❌İndirim Bitti! KTC H27T22C-3 2K 210HZ 1MS GTG QHD IPS 6458TL !

freesync veya gsync üst fps yi sınırlamaz neden tearingi düzeltsin? kablo veya sürücü güncellemesi ile ne alaksı var? yazdıklarından anlaşılıyorki pc/donanım hakkında pek bilgin yok.

dediğim gibi "fps, hz nin üstüne çıkarsa tearing oluşur. bunun monitor modeli veya amd-nvidia olmasıyla alakası yoktur."

monitor max hz n neyse ona fps sınırı koyacaksın tearing olmayacak bu kadar basit. nvidia da amd de hangi monitor kullanırsan kullan çözüm bu.
fps siniri koydugumu soyledim zaten once ki mesajimda. neden bu kadar usten tavirla karsilik veriyorsunuz ikidir. simdiye kadar belki 10 tane monitorum oldu. suan bile evimde 1080p,1440p ve 4k monitorlerim var. oled de var ips de var. kablo ve suruculer ile gayette alakasi olur monitorde ki goruntu sorunlarinin. pc donaniminda senin kadar olmasa da biraz deneyimimiz var be kardesim. senin kadar olamayiz ama. sen bu isin nirvanasi, en iyisisin. masallah sana, bu sekilde insanlara yardimci olmaya devam et.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-04-20 at 14.50.43 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-04-20 at 14.50.43 (1).webp
    118.1 KB · Hit: 32
  • WhatsApp Image 2026-04-20 at 14.50.43.webp
    WhatsApp Image 2026-04-20 at 14.50.43.webp
    121.5 KB · Hit: 33
Son düzenleme:
fps siniri koydugumu soyledim zaten once ki mesajimda. neden bu kadar usten tavirla karsilik veriyorsunuz ikidir. simdiye kadar belki 10 tane monitorum oldu. suan bile evimde 1080,1440p ve 4k monitorlerim var. oled de var ips de var. kablo ve suruculer ile gayette alakasi olur monitorde ki goruntu sorunlarinin. pc donaniminda senin kadar olmasa da biraz deneyimimiz var be kardesim. senin kadar olamayiz ama. sen bu isin nirvanasi, en iyisisin. masallah sana, bu sekilde insanlara yardimci olmaya devam et.
Hocam belki alakası yoktur ama aşırı hız ayarı neyde? Benimkide o ayarın bi seçeneğinde sapıtıyo belki o bozuyodur görüntüyü

Hocam belki alakası yoktur ama aşırı hız ayarı neyde? Benimkide o ayarın bi seçeneğinde sapıtıyo belki o bozuyodur görüntüyü
kapali ve standart olarak denedim hocam aslinda ama bir duzelme olmadi. diger seceneklerini de deneyeyim olmazsa. belki bir altin oran buluruz :)

Umarım hallolur bi şekilde
valla denemedigim sey kalmadi hocam yaa. bu son dediginizi de denedim. cok icime sinmedi monitor. arkadasima opsiyonladim aldigim fiyata. aksama cikariyorum elimden. buyuk ihtimal bir uyumsuzluk var benim pc ile monitor arasinda ama nedir Allah bilir. ugrasamiyacam daha fazla, sattim gitti :)

valla denemedigim sey kalmadi hocam yaa. bu son dediginizi de denedim. cok icime sinmedi monitor. arkadasima opsiyonladim aldigim fiyata. aksama cikariyorum elimden. buyuk ihtimal bir uyumsuzluk var benim pc ile monitor arasinda ama nedir Allah bilir. ugrasamiyacam daha fazla, sattim gitti :)
eski sürücüye dair herşeyi kaldır tekrar yükle bazen bug oluyo, olmazsa gg zaten satıyormuşsun. ddu ile windows güvenli mod açıp 2 kere sil herşeyi, kulağa saçma geliyor ama işe yaradığı olmuştu.

eski sürücüye dair herşeyi kaldır tekrar yükle bazen bug oluyo, olmazsa gg zaten satıyormuşsun. ddu ile windows güvenli mod açıp 2 kere sil herşeyi, kulağa saçma geliyor ama işe yaradığı olmuştu.
hocam ddu bir defa silip tekrar yuklemistim surucuyu ama bir duzelme olmamisti. guvenli mod ve 2 defa isini yapmamistim ama. monitoru dun aksam elimden cikardim. tesekkur ederim desteginiz icin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri