AliMert37
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,632
4800e 2k olursa 4e de olur4e 2k mı![]()
4800e 2k olursa 4e de olur4e 2k mı![]()
değer mi ki bilemedimValla paneli güzel bir marka ben az önce satın aldım sende indirim bitmeden al bence peşin fiyatına taksitte yaptım.
Değer mi sorusunu hiç sorma çünkü 2k buna yakın hz lerde 27 inç monitörler en az 8-9k dan başlıyor zaten. Ben samsung'dan geçicem marka takıntım yok panel iyiyse benlik sorun yok 144hz sonrası benim için birşeyse fark etmiyor açıkçası yeter bana.değer mi ki bilemedim
ellemezsen problem yok vurursan falan sallanma çok oluyorBirde bu ayak muhabbeti nasıl çok sallanma oluyor mu? Aldım az önce bu arada destek için teşekkürler yardımcı olanlara.
O çoğu monitörde olur zaten benim masa sabitellemezsen problem yok vurursan falan sallanma çok oluyor
Valla bende samsung odyssey g5 ıps panel var onunda paneli samsung değil, lg de aynı şekilde artık sadece üst seviye ürünler kendi panelleri, kullanılan markada iyi bi marka aldım ben bakalım ne zaman gelecek.
- Kendi panel fabrikası olan bir üretici değil sanırım.
- Büyük ihtimalle Çin’de üretilip markalanıyor.
- Panel tedariki büyük üreticilerden geliyor.
- “Asus / Samsung / LG gibi üretici marka” değil, “marka + montaj” modeli
gibi.
fiyat ise biraz kritikte kalıyor sanki. daha düşürseler "ucuz" algısı yapışacak. daha arttırsalar hiç satma imkanı olmayacak. Deneyen varsa onların tecrübesine kalacağız gibi.
Sağdan veya soldan bakınca görüntüde bozulma olduğunu söyleyenler olmuş harbiden öyle bi durumn yaşadın mı sen?ellemezsen problem yok vurursan falan sallanma çok oluyor