❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

değer mi ki bilemedim
Değer mi sorusunu hiç sorma çünkü 2k buna yakın hz lerde 27 inç monitörler en az 8-9k dan başlıyor zaten. Ben samsung'dan geçicem marka takıntım yok panel iyiyse benlik sorun yok 144hz sonrası benim için birşeyse fark etmiyor açıkçası yeter bana.

Birde bu ayak muhabbeti nasıl çok sallanma oluyor mu? Aldım az önce bu arada destek için teşekkürler yardımcı olanlara.
ellemezsen problem yok vurursan falan sallanma çok oluyor

• Kendi panel fabrikası olan bir üretici değil sanırım.
  • Büyük ihtimalle Çin’de üretilip markalanıyor.
  • Panel tedariki büyük üreticilerden geliyor.
  • “Asus / Samsung / LG gibi üretici marka” değil, “marka + montaj” modeli
    gibi.

fiyat ise biraz kritikte kalıyor sanki. daha düşürseler "ucuz" algısı yapışacak. daha arttırsalar hiç satma imkanı olmayacak. Deneyen varsa onların tecrübesine kalacağız gibi.

ellemezsen problem yok vurursan falan sallanma çok oluyor
O çoğu monitörde olur zaten benim masa sabit
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Kendi panel fabrikası olan bir üretici değil sanırım.
  • Büyük ihtimalle Çin’de üretilip markalanıyor.
  • Panel tedariki büyük üreticilerden geliyor.
  • “Asus / Samsung / LG gibi üretici marka” değil, “marka + montaj” modeli
    gibi.

fiyat ise biraz kritikte kalıyor sanki. daha düşürseler "ucuz" algısı yapışacak. daha arttırsalar hiç satma imkanı olmayacak. Deneyen varsa onların tecrübesine kalacağız gibi.
Valla bende samsung odyssey g5 ıps panel var onunda paneli samsung değil, lg de aynı şekilde artık sadece üst seviye ürünler kendi panelleri, kullanılan markada iyi bi marka aldım ben bakalım ne zaman gelecek.

Bikac sitede yorumlara baktim kimi cok iyi yazmis kimi ise ghosting var iade ettim yazmis. Valla yorumlarada guven yok. En iyisi uzun kullanan birielri konu acsa anlatsa deneyimlerini iyi olur. Sirf riske girmemek adina msi, aoc, gigabyte, xiaomi, samsung gibi markalara yoneliyorum sahsen

Cihazı aldım ufak bir ölü piksel ile geldi. Öyle çok oyun oynayayım derdim yok girersem kendi çapımda cs2 rdr2 falan. Onun dışında normalde macbook pro kullanıyorum iş için. tabi ki de onun kalitesine yaklaşamaz ancak yine de fena değil. retina ekrandan buraya geçtiğimde yav bu ne demiyorum. fiyatına göre gayet ideal.

Geri