somoncum
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,519
270k plus7800X3D den intel kanadında neye geçilir şuan bol çekirdekli?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
patriot satıp xpg lancer mı alsam?
270k plus7800X3D den intel kanadında neye geçilir şuan bol çekirdekli?
patriot satıp xpg lancer mı alsam?
İnşallah oynaylanır
7800X3D den neye geçmeyi önerirsin Intel kanadında? Şöyle bol çekirdekli ama performans olarak hemen hemen 7800X3D ile aynı belki daha iyi olabilir fiyat olarak da çok büyük makas olmadanİntel geç kafan rahat olsun.
AMD babadır.İntel geç kafan rahat olsun.
Yok be Core 400 serisi bağıra bağıra geliyor. İlk kez büyük heyecan besliyorum.AMD babadır.
(Gpu hariç)
inşallah, geçen sene ağustos'tan beri ram kovalıyorum, önce aldığım ram bitti sonra geri gelir diye bekledim 2400 liralık ram oldu 11 bin lira düşer diye bekledim 14 bin lira oldu sonra da vazgeçtimİnşallah oynaylanır
7800X3D den neye geçmeyi önerirsin Intel kanadında? Şöyle bol çekirdekli ama performans olarak hemen hemen 7800X3D ile aynı belki daha iyi olabilir fiyat olarak da çok büyük makas olmadan
Bu fiyattan verirler mi işteHazırlandım vatan’a gidiyorum böyle olmuyo yoksa![]()
Hiçbirimiz düşünemezdik ki bu kadar fiyatların patlayacağınıinşallah, geçen sene ağustos'tan beri ram kovalıyorum, önce aldığım ram bitti sonra geri gelir diye bekledim 2400 liralık ram oldu 11 bin lira düşer diye bekledim 14 bin lira oldu sonra da vazgeçtim![]()
Şunu almayı deniycem bakalım uygun yine fiyatı sankiBen dedim abi bu vatan şu sıralar çok yapıyor her an yine yapabilir dikkat edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyattan verirler mi işte