❌İndirim Bitti! XPG Xpg 48GB (2x 24GB) Ddr5 Cudımm 8400MHZ CL40 Rgb Dual Kıt Pc Ram16.449 TL

2025 Eylül Ekim fiyatı bu. Vatan arada harbi deliriyor. 10-11 gibi fiyata 2*24 Gskill Trident Neo 8000mhz cl40 almıştım expo açık sorunsuz çok şükür, X3D işlemcilerde CL o kadar da önemli değil normaller daha çok etkileniyor. O zaman da bu fit vardı 14 bin civarına ama siyah değildi, expo yoktu diye korkmuştum :)

İnşallah oynaylanır :D

7800X3D den neye geçmeyi önerirsin Intel kanadında? Şöyle bol çekirdekli ama performans olarak hemen hemen 7800X3D ile aynı belki daha iyi olabilir fiyat olarak da çok büyük makas olmadan
inşallah, geçen sene ağustos'tan beri ram kovalıyorum, önce aldığım ram bitti sonra geri gelir diye bekledim 2400 liralık ram oldu 11 bin lira düşer diye bekledim 14 bin lira oldu sonra da vazgeçtim :peeposad:

Hadi bismillah valla nasıl denk geldi bilmiyorum

Ben dedim abi bu vatan şu sıralar çok yapıyor her an yine yapabilir dikkat edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hazırlandım vatan’a gidiyorum böyle olmuyo yoksa 🥲
Bu fiyattan verirler mi işte

inşallah, geçen sene ağustos'tan beri ram kovalıyorum, önce aldığım ram bitti sonra geri gelir diye bekledim 2400 liralık ram oldu 11 bin lira düşer diye bekledim 14 bin lira oldu sonra da vazgeçtim :peeposad:
Hiçbirimiz düşünemezdik ki bu kadar fiyatların patlayacağını
Geçen sene dizdiydim benim kasayı 32 yeter diye 32 aldım da 5K ya 64 lerde 10K civarındaydı yatırımlık alınabilirmiş hiç bugün bunlarla uğraşmazdık :D

Ben dedim abi bu vatan şu sıralar çok yapıyor her an yine yapabilir dikkat edin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyattan verirler mi işte
Şunu almayı deniycem bakalım uygun yine fiyatı sanki

Ekler

• IMG_2401.webp
    IMG_2401.webp
    85.4 KB · Hit: 78
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular