❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Mağazaya gittim öyle böyle bir telefon trafiği yok. Çalışanların arkadaşları arıyor bana ayır diye, çalışanlar kendi alıyor. Zar zor 2x16 DDR5 aldım 14k ya.

🤣 Adamlar milyon tllik mali sence zararına satar mı ? Siz hata olduğuna inanmaya devam edin😁
reklam için kaç milyon tl harcıyorlar?. Aynen TSMC bile vatanbilgisayarın aslında. Ram piyasanına vatan yön veriyor.
TRdeki fiyat, en çok ram satılan ülkenin fiyatını belirliyor HA :)

düşer belki ama ne zaman düşeceği belli değil, samsung foundry bile samsung'un iştiraki olan mobil bölümünde bellek sağlamıyor artık komple kesti, fiyat teklifini artırmalarını istiyor.
Yahu yok öyle bir şey, delinin biri kuyuya taş attı herkes de inanıyor. Bizim tıktan para kazanan felaket tellalları da hemen abarta abarta haber yapıyor.

Samsung, samsung a ram satmıyor ve fiyat teklifi istiyor öyle mi? buna inanan varsa elimde temiz az kullanılmış köprü var. Birileri krizin boyutunu abartmak için böyle haber yapıyor işte millet de hiç sorgulamadan inanıyor.

Samsung dediğin chaebol mantığıyla yönetilen bir holdingtir. Samsung, samsung a ram vermemiş de fiyat teklifi istemiş :D 5 katı fiyat çekse ne olacak? sağ cepten alıp sol cebe girecek, az mantık.

Screenshot_2026-04-20-20-08-49-199_com.android.chrome-edit.webp

Alınır mı beyler mağazadayim şuan elleirnde var 1 adet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,982
Üyeler
192,850
Son üye
fwimner
Geri