elemin
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,578
Satana kadar muhtemelen daha da düşerAl sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
Satana kadar muhtemelen daha da düşerAl sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
Vatan daha önce 2 kere yaptı ve hepsini yolladı.İstanbul Maltepe mağazasını aradım fiyatlarda hata var sistemi kapattık gibi bir şey söyledi haberiniz olsun iptal olabilir.
Maksimum satacağın rakam 8 lira o da sıfır ve vatandan alınma diye yoksa o bile etmez.Al sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
o farklı bir konu hocamAçıklama fena yardı xdd DDR5 nandlarının en iyilerini barındırıyor viper venomlar ve daha ucuzdu 2x16 3500 liraya satılıyordu krizden önce![]()
Sarı sitede yüzlerce ilan var, istediğiniz fiyatlardan kolay satılabileceğini sanmıyorum.Al sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
Fiyatlar deli şişti sakin kalıp eldekiyle devam edeceğiz 13-14 bin lira çok deli paralar bu ramler için7 Ay önce tanesi 2.416 ya satılan ramden iki tane alsan 4832 TL yapıyormuş. şimdi aynı rami 13 e satıyorlar fiyat çok iyi diye kapış kapış gidiyor. aslında ram piyasası düşünce bu fiyatların da çok daha aşağısına alacağız. o zaman sistemi 128 gb yapacağım
Alıntıyı görüntüle
ben bunu alacaktım mağazada çalışan fiyat doğrulama yapayım dedi fiyat 7k oldu
düşer belki ama ne zaman düşeceği belli değil, samsung foundry bile samsung'un iştiraki olan mobil bölümünde bellek sağlamıyor artık komple kesti, fiyat teklifini artırmalarını istiyor.o farklı bir konu hocam![]()
XPG ile arasında ne fark var ki 1000TL fiyat farkı vardıben bunu alacaktım mağazada çalışan fiyat doğrulama yapayım dedi fiyat 7k olduxpg olanını aldım 4800tl ye
Hata olsa adamlar gerekirse hepsini iptal eder davalarla uğraşırdı. Vatanın o gücü var ama amaç satmak o belli.Buna katılıyorum vatan gibi paragöz firma yok ilkinde hatadır dedik ikincisi olduğuna göre ram fiyatları düşecek.
bu sıcak fırsatları görüp ram krızı patlayacak diyorlarsanki vatan bilgisayar, global ram piyasasına yön veriyor