❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Al sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
Maksimum satacağın rakam 8 lira o da sıfır ve vatandan alınma diye yoksa o bile etmez.

Al sat yapılır mı? Elde ettiğim kazançla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
Sarı sitede yüzlerce ilan var, istediğiniz fiyatlardan kolay satılabileceğini sanmıyorum.

7 Ay önce tanesi 2.416 ya satılan ramden iki tane alsan 4832 TL yapıyormuş. şimdi aynı rami 13 e satıyorlar fiyat çok iyi diye kapış kapış gidiyor. aslında ram piyasası düşünce bu fiyatların da çok daha aşağısına alacağız. o zaman sistemi 128 gb yapacağım :D

Alıntıyı görüntüle
Fiyatlar deli şişti sakin kalıp eldekiyle devam edeceğiz 13-14 bin lira çok deli paralar bu ramler için

bu sıcak fırsatları görüp ram krızı patlayacak diyorlar :D sanki vatan bilgisayar, global ram piyasasına yön veriyor

ben bunu alacaktım mağazada çalışan fiyat doğrulama yapayım dedi fiyat 7k oldu :( xpg olanını aldım 4800tl ye
XPG ile arasında ne fark var ki 1000TL fiyat farkı vardı

Buna katılıyorum vatan gibi paragöz firma yok ilkinde hatadır dedik ikincisi olduğuna göre ram fiyatları düşecek.
Hata olsa adamlar gerekirse hepsini iptal eder davalarla uğraşırdı. Vatanın o gücü var ama amaç satmak o belli.

Bu global RAM piyasası hakkında net bir şey der mi derseniz demez bence, ama indirime saldırmama rağmen ben de bu sene fiyatlardaki balon söner diyorum. Yine de eskisi kadar beklemeyin.

Vatana laf atanı ocak dışı bırakmak lazım bu saatten sonra

bu sıcak fırsatları görüp ram krızı patlayacak diyorlar :D sanki vatan bilgisayar, global ram piyasasına yön veriyor
🤣 Adamlar milyon tllik mali sence zararına satar mı ? Siz hata olduğuna inanmaya devam edin😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,156
Üyeler
192,901
Son üye
Mali41
Geri