❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. 2 adet XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3200MHz CL16 RAM almıştım. Stok sayısından fazla sipariş olduğu için bir tanesi iptal edilebilirmiş. Çok saçma değil mi ya? İnşallah iptal olmaz da ne bileyim, biraz keyfim kaçtı.

Bu seferde alamayıp alsatçılara laf edenler bir kurşun döktürsünler ya da tarihi hamam

Arkadaşlar, müşteri hizmetlerini aradım. 2 adet XPG 8GB (1x8GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3200MHz CL16 RAM almıştım. Stok sayısından fazla sipariş olduğu için bir tanesi iptal edilebilirmiş. Çok saçma değil mi ya? İnşallah iptal olmaz da ne bileyim, biraz keyfim kaçtı.
Altın kural müşteri hizmetleri aranmaz.

Bu seferde alamayıp alsatçılara laf edenler bir kurşun döktürsünler ya da tarihi hamam
Hocam telefondan almak imkansızdı pcden alan alırdı ben telefondan 3 ayrı telefonla denedim çökmekten alınmadı.

sıkıntı yok önceki indirimde benim de bir tanesi iptal ettiler 16 lıktan 2 Adet almıştım iptal ettiklerinden sonraa mail attım bunlara satış yerinizde max 2 adetten sonrasını iptal etme hakkına sahipmişsiniz benim 2 nyie iptal edildi geri istiyorum dedim aradılar aynı fiyattan satmıslardı 2 tanesini de almıştı iptal edilirse dediğim gibi yap

Valla ondan bende 2 tane aldım 1 tanesi iptal olursa ne anlamı kalır zaten

Sivas mağazasına gelen varsa Burdan geldiğini söylesin tanışalım :) Ramlerin çoğu duruyor. Burda olmayanı da başka şubeden çekiyorlar. Almak isteyen varsa buradayım. OEM de oturuyoruz.

Geri