Al al al çek seriAlınır mı acil ?
GPU krizinde de aynı şekildeydi. Krizde 1660 Süper ekran kartlı sistemi kampanyalı 6800TL ye almıştım birkaç ay kullandım sonra sadece ekran kartını mining bitiyor fiyatlar düşer diye düşünüp ikinci elde 6500TL ye sattım. Tahminim de doğru çıktı ama piyasa böyle işliyor işte yapacak bir şey yok…hiçbir firmanın vatanla kapışması mümkün degil, dümenden 50 stok zor verdikleri sistemi vatan pch goat serisinde 3 kez tüm türkiye dahil 1000 er stoktan verdi, sahibinin fırlatacağı kemiği bekleyen köpek gibi ram indirimi kovalıyoruz artık yormaya başladı, bi mining çıkar gpu bulamazsın bi nand krizi der ram ssd bulamazsın, 2 yıl sonrada dümenden cpu mobo krizi falan çıkarırlar şuan ucuz satılıyor diye, sen kriz çıktığı halde bu fiyata verebiliyorsan hep verirsin, zaten hazır sistem alıyosun eski fiyatından fatura kesiyolar ramları
En sağlamı buydu hayırlı olsun
Mağazaya git sipariş yazdiriyolarAllahım sen konuyu bılıyorsun amin varsa aldıgı fıyattan satacak babayıgıt alabılırım![]()
18e 2x32 6000mhz cl30 xpg daha iyiydi benceEn sağlamı buydu hayırlı olsun
Arkadaşlar bu sste attığımı 21.00da iptal edeceğim. Belki stok gelir diye yazıyorum.Al sat yapılır mı? Elde ettiğim parayla laptopuma ram yukseltmesi yapacağım.
o nasıl oluyo kankaMağazaya git sipariş yazdiriyolar
anakaradakilerde btmiş arayıp sordum mağzaları ara varsa gitstoktaki magazalarda gözüyor ama tükenmek üzere diyor bu var mi yok mu demek ona göre gideyim vatana 10 da kapaniyor galiba.
Git seri ismine sipariş atıyor stok yoksa magazdada başka mağazadan getirtiyolar demin ödeme yaptım gelince bilgi verilecek dendistoktaki magazalarda gözüyor ama tükenmek üzere diyor bu var mi yok mu demek ona göre gideyim vatana 10 da kapaniyor galiba.
o nasıl oluyo kanka
Hangi model var şuandaCanınızı sıkmayın başka zaman alırsınız. Sivas’ta şubeden alabilirsiniz, halen stok mevcut. Mehmet bey var orada yardımcı olur. Başka şubeden de çekebiliyor.