❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

ram fiyatlarının düşecek ya da yükseleceğine dair yapılan ön verilerin tamamı yanlış.
Kasım ayında AI tarafta çok büyük bir devrim oldu eğer bu devrimsel yükseliş tekrar yaşanırsa yine ram bulunmaz
sandisk hissesinin piyasasına bir bakın. Bambaşka bir gidişat var
Yükselir ya da düşer demek zor bence iyi fiyata yakalayabiliyorsanız alın
%2000+ kar, sandisk hissesi alan yaşadı :kekw:

anakarada eryaman,ankamall,natavega ve batıkent deki şubelerini aradım yokmuş

Bugün ilgili ürünü almak için önce Tekirdağ Çerkekzöy şubesini aradım, evet stokta var online satışa kapalı ilk gelen alır dedi telefondaki arkadaş. 15 dk sonra şubeye gittim. Reyon görevlisi arkadaşa ürün kodunu verdim. baktı baktı inceledi gitti geldi telefonda birilerine yazdı. Sonra ne olsa beğenirsiniz? Ürün online olarak satılmışmış.! Dedim öyle bir şey yok. online satılsa zaten ben alırdım. ürün online satışa kapalı sadece şube stoğunda. Ayrıca yarım saat önce size telefon edip teyit te aldım dedim. O arada ürünü online mağaza stok görünümünden düştüler.. Allem ettiler kallem ettiler ürünü bana vermeyip kendileri aldılar. her şey gözümün önünde oldu birde.. Klasik cahil müşteri yalanları ile geçiştirdiler. Bu durumu direk merkeze, şikayetvar'a ve cimere her yere yazıcam. İnsanları ***** yerine koyuyor bazı satışçı arkadaşlar maalesef..

Ekler

• IMG_3560.webp
    IMG_3560.webp
    423 KB · Hit: 128
Alınır mı acil ?

Ekler

• Screenshot_20260420-203641_Chrome.webp
    Screenshot_20260420-203641_Chrome.webp
    129.5 KB · Hit: 224
suç al satçılarda değil az stokla satış yapan satıcılarda, tüm malı yığsın sanki zarar ediyolar, kar etmese bu fiyattan zaten vermez siparişleri iptal ederler, 2 tur ucuza ram sattılar, demekki hala kar var yada eldeki malların maliyeti düşük fakat yüksek fiyattan satamıyolar, tabi malın çoğu satılırsa tekrar tedarik etmekten korkuyor olabilirler fakat bu şekildede herkes al sat için alıyor, millet 20 yaşında dünyayı geziyor biz burda ucuz ram için sepete eklede donan butonlarla, stogu biten ramlarla uğraşıyoruz
Adamlar piyasa oluşturmak istemiyor aslında olay o. İndirim oranını kısıp stok yığsa rakipleri var onlar da rekabet için mecburen indirimli RAMleri yığar vatanın yaptığının anlamı kalmaz RAM piyasası da kalıcı düşer, böyle anlık yapınca rakipleri 1 saatte biten indirim için rakip olmaya çalışmıyor Vatan da piyasayı düşürmeden stok boşaltmış oluyorlar.

Bugün ilgili ürünü almak için önce Tekirdağ Çerkekzöy şubesini aradım, evet stokta var online satışa kapalı ilk gelen alır dedi telefondaki arkadaş. 15 dk sonra şubeye gittim. Reyon görevlisi arkadaşa ürün kodunu verdim. baktı baktı inceledi gitti geldi telefonda birilerine yazdı. Sonra ne olsa beğenirsiniz? Ürün online olarak satılmışmış.! Dedim öyle bir şey yok. online satılsa zaten ben alırdım. ürün online satışa kapalı sadece şube stoğunda. Ayrıca yarım saat önce size telefon edip teyit te aldım dedim. O arada ürünü online mağaza stok görünümünden düştüler.. Allem ettiler kallem ettiler ürünü bana vermeyip kendileri aldılar. her şey gözümün önünde oldu birde.. Klasik cahil müşteri yalanları ile geçiştirdiler. Bu durumu direk merkeze, şikayetvar'a ve cimere her yere yazıcam. İnsanları ***** yerine koyuyor bazı satışçı arkadaşlar maalesef..
Canınızı sıkmayın başka zaman alırsınız. Sivas’ta şubeden alabilirsiniz, halen stok mevcut. Mehmet bey var orada yardımcı olur. Başka şubeden de çekebiliyor.

Google TurboQuant diye bir şey duymadın sanırsam. Kötü haberim var size , ram üreticilerinin başında gelen firmalar son 2 ayda tarihlerinde görmedikleri değer kaybına uğradı. Google nin bu yeni teknolojisi sayesinde Ramler 6 kat daha az enerji harcayıp 8 kat daha hızlı çalışıyor. Wake up
Screenshot 2026-04-20 203607.webp
Screenshot 2026-04-20 203621.webp

Google'ın TurboQuant'ı yeni bir paper değil, 2025'ten kalma bir paper. Ayrıca iddia ettiği gibi kazanımlar sağlamıyor evet kazanım var ama piyasa çökertecek cinsten değil, zaten kaybettikleri değeri geri kazandılar.

Adamlar piyasa oluşturmak istemiyor aslında olay o. İndirim oranını kısıp stok yığsa rakipleri var onlar da rekabet için mecburen indirimli RAMleri yığar vatanın yaptığının anlamı kalmaz RAM piyasası da kalıcı düşer, böyle anlık yapınca rakipleri 1 saatte biten indirim için rakip olmaya çalışmıyor Vatan da piyasayı düşürmeden stok boşaltmış oluyorlar.
hiçbir firmanın vatanla kapışması mümkün degil, dümenden 50 stok zor verdikleri sistemi vatan pch goat serisinde 3 kez tüm türkiye dahil 1000 er stoktan verdi, sahibinin fırlatacağı kemiği bekleyen köpek gibi ram indirimi kovalıyoruz artık yormaya başladı, bi mining çıkar gpu bulamazsın bi nand krizi der ram ssd bulamazsın, 2 yıl sonrada dümenden cpu mobo krizi falan çıkarırlar şuan ucuz satılıyor diye, sen kriz çıktığı halde bu fiyata verebiliyorsan hep verirsin, zaten hazır sistem alıyosun eski fiyatından fatura kesiyolar ramları

Geri