❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar istanbul içi fiyatını abartmadan satacak olan varsa ddr5 ram ihtiyacım var arkadaş 11 almış 19 istiyor ayıp işine yaramıyorsa biraz düşükten ver herkesin işi görülsün..

Adapazarı'nda oturan varsa bir daha böyle indirim olduğunda 4-5 tane alanı görürsem kapıda indirecem azıcık utanması olur bir insanin
adana optimum esas ve cemalpaşaya gittim yok hiç elemanlar tanıdıklarına ayırmış stok olanlar nerede olduğunu yazıyo gidip alıyorlar yanımda eleman 150kg 190 biriydi sanırım kavga cıkarmaya yemedi

DDR5 alamadım, hepsiburadadan DDR4 aldım 1 tane. 1 tane de vatanın kendi siteden aldım kralım.
2800'e görmüştüm 16gb kiti Hepsiburada da keşke ben de alsaymışım oradan ışıklı mışıklı diye hoşuma gitti bunu aldım fiyata güzel geldi inşallah iptal etmezler.

Çalışanlar daha kampanya başlamadan kendilerine personel indirimi ile aldılar zaten. 3-5 tane ürün değil ki. Binlerce stok erittiler.
Hocam ben mağazaya gittiğimde (Beylikdüzü) adam biz alamadık hepsini sömürdüler online olarak dedi. Hatta nerden haberiniz oluyor forumlarda falan mı yazıyorlar dedi yok dedim uygulamadan takip ediyorum :D

Geri