mmS Bilişim
80+
- Reaksiyon skoru
- 134
Çoğu ürün var DDR5 ama yazı gelmiş kapattılar şuan da. Eski satış fiyatından alabilirsiniz.tüm ürünlerden varmı stokta o şubede şuan ?
Çoğu ürün var DDR5 ama yazı gelmiş kapattılar şuan da. Eski satış fiyatından alabilirsiniz.tüm ürünlerden varmı stokta o şubede şuan ?
Bizim hayata geç kalmışlık.Yarın sabah gitsem levent sübesine var mıdır
adana optimum esas ve cemalpaşaya gittim yok hiç elemanlar tanıdıklarına ayırmış stok olanlar nerede olduğunu yazıyo gidip alıyorlar yanımda eleman 150kg 190 biriydi sanırım kavga cıkarmaya yemediAdapazarı'nda oturan varsa bir daha böyle indirim olduğunda 4-5 tane alanı görürsem kapıda indirecem azıcık utanması olur bir insanin
Sen alabildin mi ram kral ?Bu arada telefonla sipariş verip alabilen var mı, 8000mhz'lik olan hala bazı mağazalarda stokta gözüküyor.
DDR5 alamadım, hepsiburadadan DDR4 aldım 1 tane. 1 tane de vatanın kendi siteden aldım kralım.Sen alabildin mi ram kral ?
hangi magazadan aldınız acabaMağazadan alınabilyor ben aldım 2 tane biri 32 biri 48
2800'e görmüştüm 16gb kiti Hepsiburada da keşke ben de alsaymışım oradan ışıklı mışıklı diye hoşuma gitti bunu aldım fiyata güzel geldi inşallah iptal etmezler.DDR5 alamadım, hepsiburadadan DDR4 aldım 1 tane. 1 tane de vatanın kendi siteden aldım kralım.
Hocam ben mağazaya gittiğimde (Beylikdüzü) adam biz alamadık hepsini sömürdüler online olarak dedi. Hatta nerden haberiniz oluyor forumlarda falan mı yazıyorlar dedi yok dedim uygulamadan takip ediyorumÇalışanlar daha kampanya başlamadan kendilerine personel indirimi ile aldılar zaten. 3-5 tane ürün değil ki. Binlerce stok erittiler.
Hangi mağazaMağazadan alınabilyor ben aldım 2 tane biri 32 biri 48