Akşam vatan kampanya yaptı kaptı millet ddr5DDR4 ramden bahsediliyor sanırım, DDR5 o fiyatlara imkansız gibi
Akşam vatan kampanya yaptı kaptı millet ddr5DDR4 ramden bahsediliyor sanırım, DDR5 o fiyatlara imkansız gibi
yani bende aslinda yani bi 4 5 k pajali aldik ama indirimli fiyattan sonuctaBen de abime aldırttım Bana göre çok iyi fiyat ben de kendime 12 ye 32 GB aldım
100'ü geçerse korkmaDaha ne kadar articak 100k mı olcak ram
hocalar8m sacma dusunuyorsunuz bence 28 k 64 gbram diyoruz bugunki indirime bakarak piyasa dusucek diyemeyiz 2. kez bu kadar dustu biliyoruz fakat 2 gün önce 50 55 k ya satiliyordu
bugun ilk 18 k sonra 28 k ya satildi diye
28 e kotu demek sacma olur diye aldim acil ram ihtiyacti 20 k ya 32 gb ram alcak halim yok. saygilar hayirli geceler.
ne zaman hocam1 hafta önce 6-7 k ya aldılar nasıl oluyor bu nasıl bir satış politikası anlamadım vatan bilgisayar onlara göre pahalıya aldık
Donanım arşivi son videosuna bak orda görürsün hocamne zaman hocam
valla hocam magazada baktim stok yoktu bunu aldim gec kaldim28K 64GB DDR5 için iyi fiyattır. 64GB`ye ne kadar ihtiyacın var orası tartışılır. Ben 2 Tane 2x16 32Gb XPG LANCER RGB White`a 30K verdim.
bulamadim hocam atsanaDonanım arşivi son videosuna bak orda görürsün hocam
valla hocam magazada baktim stok yoktu bunu aldim gec kaldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bulamadim hocam atsana
valla hocam magazada baktim stok yoktu bunu aldim gec kaldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bulamadim hocam atsana
beyaz ram siritirmi sence hocam