🔥İndirim Old Spice Şeffaf Jel Deodorant 70ml 2 adet – 278,73 TL

Hocalarım ben captain aldım da rollonlar zararlı diyorlar sizce

Kankam bazı rollonların içine ter bezini tıkadığı için aliminyum katıyorlar buda bazı uzmanlar gözünde insan sağlığına zararlı olarak lanse ediliyor. Tahriş ,Meme kanseri ve hatta alzheimer yapan diyenler bile var. Bende old spice captain ve bearglove kullanıyorum bunların içinde aliminyum bulunmuyor. O yüzden rahatlıkla kullanabilirsin

Kankam bazı rollonların içine ter bezini tıkadığı için aliminyum katıyorlar buda bazı uzmanlar gözünde insan sağlığına zararlı olarak lanse ediliyor. Tahriş ,Meme kanseri ve hatta alzheimer yapan diyenler bile var. Bende old spice captain ve bearglove kullanıyorum bunların içinde aliminyum bulunmuyor. O yüzden rahatlıkla kullanabilirsin
Sağol kankam.

old spice bildiğim kadariyla alüminyüm icermiyor çünkü amacı ter kokusunu güzel kokuya çevirmek engellemek değil ayrıca alüminyüm içeren deodorantların vücuda zararlı oldugu lafına tamamen kolpa diyenlerde var

Old Spice Cold Spice şeffaf jel deodorantın antiperspirant versiyonlarında alüminyum bazlı bileşenler bulunur ve bu maddeler ter bezlerinin çıkışını geçici olarak tıkayarak terlemeyi azaltır, bu bilgi doğrudur. Ancak her Old Spice ürünü aynı değildir; “deodorant” olanlar sadece koku kontrolü sağlar, terlemeyi azaltmaz. Güncel bilimsel değerlendirmelere göre antiperspirant ürünlerdeki alüminyum ile kanser veya Alzheimer arasında net ve kanıtlanmış bir bağlantı yoktur, vücuda emilen miktar da oldukça düşüktür. En yaygın görülen etkiler ciltte tahriş, kızarıklık ve kaşıntıdır, özellikle hassas ciltte veya tıraş sonrası daha belirgin olabilir. Genel olarak doğru kullanıldığında güvenli kabul edilir ama tamamen risksiz bir ürün değildir, en gerçek risk cilt reaksiyonlarıdır.

cok iyi fiyatmıs ya bu krem gibi olanlar normallerden cok daha iyi bu arada nasıl kacırdım ben bunu

Bu markadan hangilerini önerirsiniz arkadaşlar ilk defa almayı düşünüyorum

Geri