Fazla mi verdik rame

hocalar8m sacma dusunuyorsunuz bence 28 k 64 gbram diyoruz bugunki indirime bakarak piyasa dusucek diyemeyiz 2. kez bu kadar dustu biliyoruz fakat 2 gün önce 50 55 k ya satiliyordu
bugun ilk 18 k sonra 28 k ya satildi diye
28 e kotu demek sacma olur diye aldim acil ram ihtiyacti 20 k ya 32 gb ram alcak halim yok. saygilar hayirli geceler.

Çok büyük bir çoğunluğun son zamanlarda 32 GB DDR5 Ramleri 20-25 bin TL arası fiyatlardan aldığını hesaba katarsak 64 GB DDR5 ramleri 30 bin TL altında bir fiyata almak çok iyidir bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: HKNG
Akşam vatan kampanya yaptı kaptı millet ddr5
Hala var farklı model 13 bin küsür fiyata
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de 12500 a xpg lancer black aldım 32gb

satmiyorki

Çok büyük bir çoğunluğun son zamanlarda 32 GB DDR5 Ramleri 20-25 bin TL arası fiyatlardan aldığını hesaba katarsak 64 GB DDR5 ramleri 30 bin TL altında bir fiyata almak çok iyidir bence.
bencede

Mağazaya gidince veriyolarmı bu fiyattan

Bu fiyatları görünce kafayı yiyorum ya 2x16 gb 4200 tl di şaka gibi

Demek ki artık ramler ucuzluyor :D Bi an önce stoklayanlar elden çıkarmalı yoksa enbüyük zararı stokçular edicek

Demek ki artık ramler ucuzluyor :D Bi an önce stoklayanlar elden çıkarmalı yoksa enbüyük zararı stokçular edicek
Bencede ucuzlayacak nvidia vram konusunda oyunlarda vram kullanımına karşı geliştirme yapıyor daha az vram le aynı oyunu oynatmakla alakalı bir geliştirme bu yüzden ucuzlayacak benim görüşüm.

aldik bitirdik

Ekler

• 20260423_153253.webp
    20260423_153253.webp
    523.1 KB · Hit: 4
Geri