🔥İndirim KTC H27E6 2K 300 HZ MONİTÖR 11.099 TL 6 TAKSİT.

9999tl olduğu zaman sipariş edeceğime eminim. Miniled veya olede bütçe yetmiyor bari bunu alalım.

Bilgisayar ve televizyon kategorisinde 15000e 750 kupon var 3500tllik bir monitör eklerseniz yaklaşık 550-575 lira bir indirim uygulanıyor bu monitöre sipariş verir vermez diğer ürünü iptal edebilirsiniz.

8 bit , 16.7 Milyon Olduğu İçin Tavsiye Etmem .
FRC ile 10 bit. Zamanında H27e6 için bakmıştım 10 bit desteği var.
10715.webp
10716.webp

10 Bit Desteği İle Renk Sayısı Artıyor Mu Peki ?
FRC ile yapıyor (titreşim) gerçek bir artış söz konusu değil ama insan gözüne öyleymiş gibi geliyor. Yalnız çoğu içerik 8 bit yani bir kalite artışı beklemeyin. Oled de olsa 10 bit yapmak çoğu içerikte gözle görülür değişim sağlamıyor. İçeriğin 10 bit desteklemesi gerekir. Nvidia denetim masasında kendi de zaten yazıyor içerik desteklemesi lazım diye. Bunu şöyle düşün oyunda RT desteği yok ama senin ekran kartın RT destekliyor. Olmayan şeyi nasıl açacaksın? Nasıl görüntüyü etkileyecek?

FRC ile yapıyor (titreşim) gerçek bir artış söz konusu değil ama insan gözüne öyleymiş gibi geliyor. Yalnız çoğu içerik 8 bit yani bir kalite artışı beklemeyin. Oled de olsa 10 bit yapmak çoğu içerikte gözle görülür değişim sağlamıyor. İçeriğin 10 bit desteklemesi gerekir. Nvidia denetim masasında kendi de zaten yazıyor içerik desteklemesi lazım diye. Bunu şöyle düşün oyunda RT desteği yok ama senin ekran kartın RT destekliyor. Olmayan şeyi nasıl açacaksın? Nasıl görüntüyü etkileyecek?
tabii ki Oralarıda Doğru Hocam .

" KTC H27T22C " Modeli Gibi Olmasını İsterdik Şahsen .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,209
Üyeler
192,958
Son üye
talhataklaking
Geri