ssd mi var ve ram kaçlıkArkadaşlar eski bir pc kullanıyorum sorunum şu bilgisayarı açında ya ekran hiç gelmiyo yada ekran gelince windows yüklenme çubuğu donuyo arayüź hiç bir şekilde grlmiyor
Ram 8 lik depolamada hi level elite series sata drive yazıyossd mi var ve ram kaçlık
kaç gblık acaba ssd, ram az diye yapalır-ssd çok dolmuştur yada yazma ömrü filan dolmuştur ondan olabilir aklıma bunlar geldi,Ram 8 lik depolamada hi level elite series sata drive yazıyo
Reid 128gb lik ama harddisk boştu yeni format atmıştım zaten bi 80gb fln vardıkaç gblık acaba ssd, ram az diye yapalır-ssd çok dolmuştur yada yazma ömrü filan dolmuştur ondan olabilir aklıma bunlar geldi,
yanlış değilsem zaten windows 40gb filan o tarz ayırıyor kendine(yanlışda olabilirim) 80gb varsa iyi haa şöyle diim hardisk ise onların biraz eski kaldı 240 lık ssd m2 değil normal ssd alırsan işini bir nebze düzeltirsin bence bütçen var isede sistemini bilmiyorum ama 8gb aynı mhz de bir ram daha alırsın işini çözersin benceReid 128gb lik ama harddisk boştu yeni format atmıştım zaten bi 80gb fln vardı
Reis ama sistem dün çalışıyorduyanlış değilsem zaten windows 40gb filan o tarz ayırıyor kendine(yanlışda olabilirim) 80gb varsa iyi haa şöyle diim hardisk ise onların biraz eski kaldı 240 lık ssd m2 değil normal ssd alırsan işini bir nebze düzeltirsin bence bütçen var isede sistemini bilmiyorum ama 8gb aynı mhz de bir ram daha alırsın işini çözersin bence
şimdi görmeden, sistemini tam bilmeden, formatı düzgün atabildinmi yada windows kaç attın oda önemli, hardisklerin ömrü neredeyse bitti yavaşlık konusunda filanReis ama sistem dün çalışıyordu
Reis ekran gelmiyoki bios a girimDisk sağlığını denetle Bios üzerinden (SMART ile).
Bios'a Windows üzerinden girmiyorsun. Açılış esnasında ilk saniyede f tuşlarını dene (f2 f8 f10 f12 gibi)Reis ekran gelmiyoki bios a girim
Girdim reis bios qBios'a Windows üzerinden girmiyorsun. Açılış esnasında ilk saniyede f tuşlarını dene (f2 f8 f10 f12 gibi)
Reis nasıl yapıçam bilmiyorum yardım olursan sevinirimBios'a Windows üzerinden girmiyorsun. Açılış esnasında ilk saniyede f tuşlarını dene (f2 f8 f10 f12 gibi)
Bios yan panelinde seçenekler var. Dili varsayılan olarak İngilizce. Panelden sunulan alt seçenekleri gez ve S.M.A.R.T ile tanımlanan veya açıklamasında bu tanım bulunan seçeneği seçip başlat.Girdim reis bios q
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reis nasıl yapıçam bilmiyorum yardım olursan sevinirim