haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,576
Benim arkadaş mağazadan çoklu alım yapmış ama ilk fiyatından değil biraz zamlı halinden alabilmiş.
DDR4 ve AM4 uyumlu evet. Ekran kartı fark etmez hepsi uyumlu.32gb ddr4 düşürdüm rx9070xt am4 icin uygunmuki
Vatan hayrına dağıtmıyodur bunları fiyatlar düşüyor demek ki.Bu aynı hesaptan bür sürü ilan olanların çoğunun mağaza çalışanı olduğuna eminim.
Sorun internet ile mağaza fiziki stoğun bir olmasıDün kampanya başladığı anda; ihtiyaç dahilinde mağazada tükenmek üzere görünen ürün için önce müşteri hizmetlerini aradım. Mail order ile satın alır, sonra da mağazadan teslim alırım diye. 10 dk telefonda bekledikten sonra 1 adet göründüğü için yapamıyoruz dediler. Mağazayı arayın dediler. Aradım 15 dk ya geliyorum dedim. Ayıramayız filan dediler. Yolda giderken fiyat değiştiğini gördüm. Mağazaya gelince ürün yok ki, konuştuğunuz kişi de yok dedi.
Zaten düğüm koptu, Hayaletlemi konuştum dedim. Aa biraz evvel çıktı dediler. Ama sonra o arkadaş ismini söylemeden mevzuya dahil oldu. neyse gitmişken 1-2 model daha sordum. Hepsine gelen yanıt. Burada yok, Ankara Sincan mağaza almış vs.
Ben dedim yan mahalleden alamadım, ya da şimdi bir şey almak istiyorum ama Ankara Sincan'dan bile alamıyorum diyip, terk ettim.
Not: Bahsettiğim ürün fiyatı artmış şekilde hala satışta. Artış fiyatı yine çok kabul edilmeyecek bir rakam değil. Keza hala aynı mağaza için Tükenmek üzere yazıyor. Stok yok yazmıyor ya da mağaza adı görünmüyor değil. Tükenmek üzere demek maksimum 3 adet var demektir. Ve zamanında telefonla da bu tarz bir stokta olan ürünü alabildiğimi hatırlıyorum. Ne hikmetse bunu alamadık.
Olmaz, çekirge sürüsü gibi dadanıp bütün hasatı parçalamadan rahat etmezler.Çoklu sipariş verip iptal olanlar belli ki al sat için almışsınız bu kadar da üzülmeyin be kardeşim bir zahmet stokları eriteceğize bıraksaydınız da ihtiyacı olanlar alsaydı değil mi
Evet var bir şeyler de bende anlamadım. Ben kuracağım ddr5 için 2x16 aldım, eski pc de 16 kalmıştı onu tamamlamak için 32 ddr4 de one çektim fazlası beni ilgilendirmez.Vatan hayrına dağıtmıyodur bunları fiyatlar düşüyor demek ki.
malesef bende ne zamandan beri ram arıyodum tam aradığımda ramlerdi ama nasip işteBen de ddr5 sistem toplicaktım laptoptan geçicektim. DDR5 kalmayınca ddr4 kovaladım çaresizlikten en kötü ddr4 kurarım setupı diye en kötü ram sisteme 10k ekliyo
Vardı neredeyse hepsinde, birkaç dakikada bitti çoğu.Çoğu üründe internet sitesi üzerinden sipariş yoktu sadece stoktaki mağazalar görünüyordu. Nasıl internet üzerinden sipariş veriyorsunuz? Biri anlatabilir mi rica etsem? Alamadım dün.