❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Benim arkadaş mağazadan çoklu alım yapmış ama ilk fiyatından değil biraz zamlı halinden alabilmiş.

Bu aynı hesaptan bür sürü ilan olanların çoğunun mağaza çalışanı olduğuna eminim.

Çoklu sipariş verip iptal olanlar belli ki al sat için almışsınız bu kadar da üzülmeyin be kardeşim bir zahmet stokları eriteceğize bıraksaydınız da ihtiyacı olanlar alsaydı değil mi 🤬

Dün kampanya başladığı anda; ihtiyaç dahilinde mağazada tükenmek üzere görünen ürün için önce müşteri hizmetlerini aradım. Mail order ile satın alır, sonra da mağazadan teslim alırım diye. 10 dk telefonda bekledikten sonra 1 adet göründüğü için yapamıyoruz dediler. Mağazayı arayın dediler. Aradım 15 dk ya geliyorum dedim. Ayıramayız filan dediler. Yolda giderken fiyat değiştiğini gördüm. Mağazaya gelince ürün yok ki, konuştuğunuz kişi de yok dedi.

Zaten düğüm koptu, Hayaletlemi konuştum dedim. Aa biraz evvel çıktı dediler. Ama sonra o arkadaş ismini söylemeden mevzuya dahil oldu. neyse gitmişken 1-2 model daha sordum. Hepsine gelen yanıt. Burada yok, Ankara Sincan mağaza almış vs.

Ben dedim yan mahalleden alamadım, ya da şimdi bir şey almak istiyorum ama Ankara Sincan'dan bile alamıyorum diyip, terk ettim.

Not: Bahsettiğim ürün fiyatı artmış şekilde hala satışta. Artış fiyatı yine çok kabul edilmeyecek bir rakam değil. Keza hala aynı mağaza için Tükenmek üzere yazıyor. Stok yok yazmıyor ya da mağaza adı görünmüyor değil. Tükenmek üzere demek maksimum 3 adet var demektir. Ve zamanında telefonla da bu tarz bir stokta olan ürünü alabildiğimi hatırlıyorum. Ne hikmetse bunu alamadık.
Sorun internet ile mağaza fiziki stoğun bir olması

Vatan hayrına dağıtmıyodur bunları fiyatlar düşüyor demek ki.
Evet var bir şeyler de bende anlamadım. Ben kuracağım ddr5 için 2x16 aldım, eski pc de 16 kalmıştı onu tamamlamak için 32 ddr4 de one çektim fazlası beni ilgilendirmez.

Çoğu üründe internet sitesi üzerinden sipariş yoktu sadece stoktaki mağazalar görünüyordu. Nasıl internet üzerinden sipariş veriyorsunuz? Biri anlatabilir mi rica etsem? Alamadım dün.
Vardı neredeyse hepsinde, birkaç dakikada bitti çoğu.

Al-sat için alan arkadaşlar için söylüyorum; Vatan sizi tokatlamaya devam edecek. Bu indirimlerin ikincisi olduysa üçüncüsü de olur.

İhtiyacı olup RAM alamayan arkadaşlar, vatandan alıp sarı siteden 2-3 katı abartı fiyat çekenlerden boşuna ürün almaya kalkmasın. Geçen ayki indirimlerde abartı fiyat çeken arkadaşlar, yeni indirimle bir ton yeni ilan girilince 2 günde 10k fiyat kırmak zorunda kaldı. Vatan bu indirimleri ikinci kez yaptıysa demekki Ramleri bu fiyattan satabiliyor. Satabiliyorsa da ikinci elde "ama sıfırı 60-70-100k" diyen elemanlara da PRİM vermeyin. İndirim yine olur, yine denk getirirsiniz. Benden naçizane tavsiye...
Not: Bir önceki indirimler 23 Martta ve yine Pazartesi idi.
Not2: Yanlış görmediysem sarı sitede şuan 20 Nisan ve sonrası tarihli 2x8-16-24-32 lik DDR5 Ram ilan sayısı 55 civarı. Gerisini siz düşünün.

Son düzenleme:
1776758024204.webp

Arkadaşlar Sipariş onaylanırsa bir tane 16x2 ve bir tane de 8x2 kiti bu forumdan ihtiyacı olan birine bu fiyattan vereceğim. Sadece kargoyu karşılamanız yeterli. İhtiyaç fazlası almak durumunda kaldım malum site çöktüğünden sepetten ürün silmeye kalktığımda bile 15 20 saniye bekletiyordu ben de almak zorunda kaldım..

Geri