Benimki 18:54 hala onay bekliyom18:56 ama 5-6 dakika bekledim satın ala basıp mobil onay kodunu girdikten sonra
Bursadada stok acıldıDiğer ayın 3. pazartesinde görüşmek üzere arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
XPG Lancer Blade Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 48GB (2x24GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XPG Lancer Blade Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 48GB (2x24GB) Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
avcılara stok açmışlar daha yeni
Acil değilse almak mantıklı değil hocam zaten böyle tilkilere prim vermeyin.sahibinden costu daha kargolar bile gelmedi magazalari mi sömürdüler. 11 bine aldigi rame 16 bin teklif ettim sanki anasina sövmüsüz gibi davraniyor piyasasi bu mu diye. bu kardesim aldigin fiyatin 5 bin fazlasini veriyoruz iste dedim
vatandaan 3. dalga ram indirimi gelirse alirim gelmezse kalsin. fazla alirsam da aldigim ucrette forumdakilere vercem bi dahaki sefere![]()
18:51 onay yok bende deBenimki 18:54 hala onay bekliyom
Aynı saat hala onay bekliyorum18:56 ama 5-6 dakika bekledim satın ala basıp mobil onay kodunu girdikten sonra
Tam sarı sitede takılmalık bir gün. Gördüğümüz her ilana söveriz meselasahibinden costu daha kargolar bile gelmedi magazalari mi sömürdüler. 11 bine aldigi rame 16 bin teklif ettim sanki anasina sövmüsüz gibi davraniyor piyasasi bu mu diye. bu kardesim aldigin fiyatin 5 bin fazlasini veriyoruz iste dedim
vatandaan 3. dalga ram indirimi gelirse alirim gelmezse kalsin. fazla alirsam da aldigim ucrette forumdakilere vercem bi dahaki sefere![]()
inşallah tez zamanda gelir kardeş ne eksik kaldı sistemde?Benimki 18:54 hala onay bekliyom
Ram kaldı sadece xd 21 gündür pc yi açamıyoruminşallah tez zamanda gelir kardeş ne eksik kaldı sistemde?