❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hayırlı olsun kullanacaklara , 78sayfa konuşulmuş yine :D

Stokta görünenler için Adana mağazalarını aradım satışa kapalı elimizde de yok dediler.

Diğer ayın 3. pazartesinde görüşmek üzere arkadaşlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

avcılara stok açmışlar daha yeni
Bursadada stok acıldı

sahibinden costu daha kargolar bile gelmedi magazalari mi sömürdüler. 11 bine aldigi rame 16 bin teklif ettim sanki anasina sövmüsüz gibi davraniyor piyasasi bu mu diye. bu kardesim aldigin fiyatin 5 bin fazlasini veriyoruz iste dedim :)

vatandaan 3. dalga ram indirimi gelirse alirim gelmezse kalsin. fazla alirsam da aldigim ucrette forumdakilere vercem bi dahaki sefere :)

sahibinden costu daha kargolar bile gelmedi magazalari mi sömürdüler. 11 bine aldigi rame 16 bin teklif ettim sanki anasina sövmüsüz gibi davraniyor piyasasi bu mu diye. bu kardesim aldigin fiyatin 5 bin fazlasini veriyoruz iste dedim :)

vatandaan 3. dalga ram indirimi gelirse alirim gelmezse kalsin. fazla alirsam da aldigim ucrette forumdakilere vercem bi dahaki sefere :)
Acil değilse almak mantıklı değil hocam zaten böyle tilkilere prim vermeyin.

Tam sarı sitede takılmalık bir gün. Gördüğümüz her ilana söveriz mesela

Geri