bahtsızkarakter
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,063
Önemli olan vrm bölgesi işlemci kullanırken , çipset değil9800x3d ile B650 chipset çok mantıklı olmaz
Mac bütçe nedir ?
Önemli olan vrm bölgesi işlemci kullanırken , çipset değil9800x3d ile B650 chipset çok mantıklı olmaz
Mac bütçe nedir ?
Eğer kozmetik için uğraşırım diyorsan evet gideranakarta beyaz kasa gider dimi ekran kartı siyah olacak onuda rtx 5070 ti yada rx 9070xt düşünüyorum siyahda dikkat çeker
bunu alırım ozamanLianli v100r , çok iyi bir kasa bence . B650yi de jombo konu açıp anlatmıştı gayet iyi bir anakart
hmm bu biraz üzdü arkadaş hala onumu kullanıyor yoksa yeni anakartmı aldıHocam okudum, bir arkadaş için colorful BATTLE-AX B760M-K V20 almıştım, kabus gibi bir deneyimdi ondan sordum D:
uğraşamayı düşünüyorum yavaşdan mousumda beyaz kasa içine figür filan aklımda var bişeyler bakalımEğer kozmetik için uğraşırım diyorsan evet gider![]()
bunu alırım ozaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hmm bu biraz üzdü arkadaş hala onumu kullanıyor yoksa yeni anakartmı aldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uğraşamayı düşünüyorum yavaşdan mousumda beyaz kasa içine figür filan aklımda var bişeyler bakalım
Ben Lianli mini v2 modelini çok beğeniyorum. Veya çok pahalı markalara yönelmeden şu tarz bir şey de alınabilir malzeme kalitesi nasıldır bilmem ama https://www.akakce.com/bilgisayar-k...eyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1356446873.htmlyani hocam sadece alma diyor ama sözünün arkasında durmuyor
birde hocam beyaz bir kasa düşünüyorum da 4-5k arası düşünüyorum tam emin değilim ne kadar ayırmam konusunda öneriniz varmı acaba @kyemre058 @jombo atx mümkünse fanlı olursa sevinirim
beyaz bir kasa alıp içeriye az bir siyah dokunuş ile güzel gözükebilirAlıntıyı görüntüle
Şu şekil gözükmesini istiyorsan biraz kendin de bir şey eklemen lazım işte boya olur , etiket olur , figürler vb. olur.
Lianli mini v2 güzelmişde fan yokBen Lianli mini v2 modelini çok beğeniyorum. Veya çok pahalı markalara yönelmeden şu tarz bir şey de alınabilir malzeme kalitesi nasıldır bilmem ama https://www.akakce.com/bilgisayar-k...eyaz-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1356446873.html
zaten hocam hemen almicam araştıra araştıra böyle sorunlar var ise biraz sıkıntı olabilirDeğişti hocam, siz yaşamazsınız belki! Bence üzülmeyin. Diğer marka anakartlar da ''ErP'' ayarı var. Onu açınca pc kapanınca usb gişirlerinin gücünü kesiyor. Colorful anakart kesmiyordu, kesme işlemini yaptık gibi oldu bu sefer açılış sırasında pc fanları son hızda çalıyor yaptığımız fan eğrisi 10 saniye sonra aktif oluyordu.
Bnde farklı bir yerde amd sistemde colorful b650 anakart var 9600x ile kullanıyırum gayet sorunsuz. Bu imzadaki sistemde de B860 var gayet iyi.
erp ile bir sorun yada başka bir sorun yaşadınızmı acabaBende bu modeli var Ryzen 7 9700x ile gayet memnun bir şekilde kullanıyorum. Alıntıyı görüntüle
Fanı var hocam flow takısı olan modelde 5 fanla geliyor.Lianli mini v2 güzelmişde fan yokyoksa listeme eklerdim Next Gaming Alpha bakim bir incelenmesine filan kalitesine olmadı Lian Li VECTOR V100R alırım